Gedaan met laden. U bevindt zich op: WFS INSPIRE geharmoniseerd - Biologische parameter - Databank Ondergrond Vlaanderen Catalogus

WFS INSPIRE geharmoniseerd - Biologische parameter - Databank Ondergrond Vlaanderen

  • Dataservice
  • Toegang zonder voorwaarden

Beschrijving

INSPIRE compatibele downloaddienst (WFS) met geharmoniseerde data voor de kaartlaag 'INSPIRE geharmoniseerd - Biologische parameter'.

Licentie

geen beperkingen

Bij het gebruik van de informatie die DOV aanbiedt, dient steeds volgende standaardreferentie gebruikt te worden: Databank Ondergrond Vlaanderen - (vermelding van de beheerder en de specifieke geraadpleegde gegevens) - Geraadpleegd op dd/mm/jjjj, op https://www.dov.vlaanderen.be

Volgende aansprakelijkheidsbepalingen gelden.

Toegang en gebruik voor het uitvoeren van taken van algemeen belang, op niveau van Vlaamse overheidsinstanties is geregeld door het Besluit van de Vlaamse Regering met de regels voor toegang en gebruik van geografische gegevensbronnen toegevoegd aan de GDI, door deelnemers GDI-Vlaanderen. Dit gebruik is kosteloos.

Toegang en gebruik voor het uitvoeren van taken van algemeen belang door niet-Vlaamse overheidsinstanties is geregeld door het Besluit van de Vlaamse Regering met de regels voor toegang en gebruik van geografische gegevensbronnen toegevoegd aan de GDI, door overheidsdiensten die geen deelnemer zijn aan GDI-Vlaanderen. Dit gebruik is kosteloos.

  • Laatst gewijzigd op 10/11/2023