Gedaan met laden. U bevindt zich op: Drukwerk bestellen zonder bestek? Het kan nu ook via print.vlaanderen Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Drukwerk bestellen zonder bestek? Het kan nu ook via print.vlaanderen

Blogbericht
20 april 2021

Het agentschap Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid sloot op 1 maart een raamcontract voor drukwerk met print.vlaanderen. Daardoor kunnen de Vlaamse overheid en lokale besturen voortaan drukwerk bestellen zonder een aparte overheidsopdracht te moeten voeren. En dat vereenvoudigt hun werk aanzienlijk.

MAGDA Documentendienst

De nieuwe overeenkomst is bijzonder interessant voor Vlaamse overheidsinstanties die aangesloten zijn op de MAGDA Documentendienst van Digitaal Vlaanderen. Zij kunnen zowel het (gepersonaliseerd) printen als het verzenden van hun brieven of documenten binnen deze overeenkomst laten verlopen.

Wie kan bestellen?

De overeenkomst geldt voor een grote groep, gaande van alle entiteiten van de Vlaamse overheid, de lokale overheden tot en met universiteiten en hogescholen. De bestellingen kunnen rechtstreeks geplaatst worden.

Wie is print.vlaanderen?

Print.vlaanderen is een initiatief van artoos group. Het is een communicatieproductiehuis uit Kampenhout dat beschikt over een moderne offset- en een digitale drukkerij. Het raamcontract werd gesloten op 1 maart 2021.

Meer informatie vind je hier: