Gedaan met laden. U bevindt zich op: Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023 staat in de steigers Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Trefdag Vlaanderen Digitaal 2023 staat in de steigers

Nieuwsbericht
14 maart 2023

De Trefdag Vlaanderen Digitaal, hét community event voor al wie in Vlaanderen interesse heeft in digitale transformatie, heeft plaats op donderdag 26 oktober in Gent. De Trefdag Vlaanderen Digitaal inspireert met innovatie, motiveert met boeiende voorbeelden en versterkt de samenwerking tussen overheden onderling en overheid & privé. Ontdek het centrale thema en ga in op de open oproep voor sprekers.

‘Connecting the dots’, het centrale thema

Aan uitdagingen geen gebrek in de publieke sector. We pakken ze samen vast, binnen én buiten de overheid. Het centrale thema dit jaar is daarom Connecting the dots. Samen maken we het verschil! Met digitale oplossingen die ons nieuwe manieren bieden om wendbaar, duurzaam en snel te zijn.

Lees meer over Connecting the dots en de 5 bijhorende sporen op de website van Digitaal Vlaanderen.

Open oproep voor sprekers

Hebt u een inspirerend verhaal dat u op de Trefdag wil delen met digitaliserend Vlaanderen? Laat het ons weten door dit formulier(Word bestand opent in nieuw venster) volledig ingevuld te bezorgen via marcom.digitaal@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). We ontvangen uw inzending graag ten laatste op donderdag 20 april 2023.

Welke onderwerpen?

De onderwerpen voldoen aan onderstaande voorwaarden:

  • Het onderwerp past in één van de 5 tracks die beschreven staan op de website van Digitaal Vlaanderen.
  • Er moet altijd meer dan 1 partij zijn die spreekt. Het kan gaan over een samenwerking tussen overheden of een publiek/private samenwerking. We willen maximaal onze klanten mee op het podium krijgen.
  • Er moet een link zijn naar een component of de visie van Digitaal Vlaanderen.
  • De indiener moet aangeven welke boodschap hij wil brengen en welke dots geconnecteerd werden.
  • Het sjabloon moet volledig ingevuld zijn en tijdig ingediend worden.

Save the date

Trefdag Vlaanderen Digitaal 23 op donderdag 26 oktober 2023 in Gent. #Trefdag23