ICT-leidinggevenden binnen de Vlaamse overheid waren uitgenodigd voor de infodag. Ze kregen meer informatie over de visie en de ambitie van Digitaal Vlaanderen m.b.t. de digitalisering van de Vlaamse overheden. De ICT-partners en de 6 percelen waarbinnen de raamcontracten werden afgesloten werden op de infodag uitgebreid toegelicht.

“Dit was in feite het allereerste informatieve evenement rond de ICT-raamcontracten. We organiseerden het samen met de ICT-partners waarmee we gaan samenwerken” laat change manager ICT Katrien Sterckx weten. “We nodigden niet alleen entiteiten uit die al klant zijn, maar ook een aantal potentiële klanten. We hebben uitgelegd wat de raamcontracten precies inhouden en wat de visie is van Digitaal Vlaanderen op digitalisering. Daarnaast stonden er een aantal workshops op de agenda en was er tijd om te netwerken.”

Kon u er niet bij zijn?

U was uitgenodigd, maar u kon zich niet vrijmaken voor het evenement? Of u ontving geen uitnodiging, maar uw organisatie is geïnteresseerd in de ICT-raamcontracten? Stuur een mail naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Meer informatie over de ICT-raamcontracten vindt u op deze pagina(opent in nieuw venster).