Gedaan met laden. U bevindt zich op: Veel belangstelling voor infomoment over de ICT-raamcontracten Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Veel belangstelling voor infomoment over de ICT-raamcontracten

Nieuwsbericht
7 oktober 2021

Digitaal Vlaanderen organiseerde vorige week een eerste infomoment rond de ICT-raamcontracten die op 1 februari 2022 van start gaan. Doel is om Vlaamse overheden en lokale besturen te omringen met de beste ICT-partners, zodat we samen de digitale transformatie kunnen versnellen. De infodag richtte zich tot ICT-leidinggevenden binnen de Vlaamse overheid. Het feit dat deze dag bijzonder druk werd bijgewoond, toont aan dat onze overheden werk willen maken van een weerbare digitale overheid. 

ICT-leidinggevenden binnen de Vlaamse overheid waren uitgenodigd voor de infodag. Ze kregen meer informatie over de visie en de ambitie van Digitaal Vlaanderen m.b.t. de digitalisering van de Vlaamse overheden. De ICT-partners en de 6 percelen waarbinnen de raamcontracten werden afgesloten werden op de infodag uitgebreid toegelicht.

“Dit was in feite het allereerste informatieve evenement rond de ICT-raamcontracten. We organiseerden het samen met de ICT-partners waarmee we gaan samenwerken” laat change manager ICT Katrien Sterckx weten. “We nodigden niet alleen entiteiten uit die al klant zijn, maar ook een aantal potentiële klanten. We hebben uitgelegd wat de raamcontracten precies inhouden en wat de visie is van Digitaal Vlaanderen op digitalisering. Daarnaast stonden er een aantal workshops op de agenda en was er tijd om te netwerken.”

Kon u er niet bij zijn?

U was uitgenodigd, maar u kon zich niet vrijmaken voor het evenement? Of u ontving geen uitnodiging, maar uw organisatie is geïnteresseerd in de ICT-raamcontracten? Stuur een mail naar digitaal.vlaanderen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie) en wij nemen contact met u op.

Meer informatie?

Meer informatie over de ICT-raamcontracten vindt u op deze pagina.