“We zijn bijzonder fier dat Cegeka als grootste Vlaamse onafhankelijke IT-dienstenleverancier op lange termijn mee aan het stuur zit van de verdere digitalisering van Vlaanderen en de Vlaamse administratie. Cegeka heeft samen met de overheid de ambitie om Vlaanderen te laten groeien tot een top-3 digitale regio in Europa. De structurele samenwerking met de Vlaamse overheid is een cruciale stap in de verdere groei van Cegeka binnen Vlaanderen."
SB

Stijn Bijnens

CEO Cegeka

Cegeka is een ambitieuze en toonaangevende Europese aanbieder van IT-oplossingen. Onder het motto ‘in close cooperation’ streven wij naar optimale klantgerichtheid en ondersteunen wij onze ruim 2.500 klanten in de volle breedte in hun digitaliseringsreis. Cegeka biedt end-to-end oplossingen in de domeinen Data, Applications en Infrastructure, met een sterke onderlinge connectie.

Binnen de Cegeka-organisatie is Citymesh de mobiele connectiviteitsspecialist voor de business-to-business markt. Nexuzhealth ontwikkelt specifieke oplossingen voor de gezondheidszorg en Cegeka Business Solutions is het Europese Dynamics-huis, de partner voor Microsoft D365-oplossingen.

Cegeka telt meer dan 5.000 medewerkers met vestigingen in de Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Roemenië, Moldavië, Italië, Tsjechië, Slovakije en Zweden, met een geconsolideerde omzet van 640 miljoen euro. Cegeka is een Europees familiebedrijf dat in 1992 werd opgericht door André Knaepen, huidig voorzitter van de raad van bestuur. Anno 2020 staat CEO Stijn Bijnens aan de leiding van de onderneming vanuit het hoofdkantoor in het Belgische Hasselt.

Raamovereenkomst

Cegeka is gekozen tot partner voor de uitrol van de digitale werkplekken bij de Vlaamse overheid en de lokale besturen. De initiële focus ligt op de overname en continuïteit van de bestaande dienstverlening. Daarnaast staat de uitvoering van een transformatieplan, met een sterke focus op eindgebruikerservaring en user adoptie hoog op de agenda.

Gegevens:

Website: https://www.cegeka.com ((opent in nieuw venster))
Contact pers/communicatie: Sergio Destino – sergio.destino@cegeka.com | +32 473 49 08 32
Contact klanten: Kim Peeters – kim.peeters@cegeka.com | +32 495 24 31 32