Gedaan met laden. U bevindt zich op: DXC.technology & Cegeka - ICT-partner voor applicatiediensten Vlaanderen versnelt digitalisering met 6 ICT-partners voor de komende 7 jaar

DXC.technology & Cegeka - ICT-partner voor applicatiediensten

“Het is onze uitgesproken ambitie om de strategische applicatieve partner van de Vlaamse overheid te worden. Wij kijken er naar uit om dankzij de ontwikkeling van nieuwe applicaties een positieve bijdrage te leveren aan het relanceplan Vlaamse Veerkracht."
SB

Stijn Bijnens

CEO Cegeka

Raamovereenkomst

Het partnership DXC.technology en Cegeka is op de eerste plaats verantwoordelijk om de continuïteit en evolutie te garanderen van het huidige applicatielandschap. Binnen een datagedreven en digitaliserende overheid onwikkelen we nieuwe applicaties. DXC en Cegeka dekken een breed gamma aan technologie af. In onze ambitie om de Vlaamse overheid te helpen innovatie te realiseren, focussen we op data(platformen) en onze cloud first strategie. We zien grote mogelijkheden in de implementatie van 5G, AI en Solid, die een belangrijke meerwaarde kunnen betekenen voor Vlaanderen. In samenwerking met een ruim netwerk van partners brengen we een breed aanbod aan diensten en innovatie dat een zeer grote doelgroep van de Vlaamse overheid kan bedienen, inclusief de Vlaamse lokale besturen. We zien grote mogelijkheden in het ontwikkelen en promoten van herbruikbare bouwstenen als onderdeel van een Vlaams Overheidsplatform. DXC en Cegeka leveren moderne diensten ondersteund met zero-touch tooling en automatisering voor zowel het efficiënt dagelijks beheer als ook de ontwikkeling van toepassingen met DevOps. We kijken er naar uit om via de ontwikkeling van nieuwe applicaties een positieve bijdrage te leveren aan het relanceplan Vlaamse Veerkracht.

Gegevens DXC.technology:

Website: https://www.dxc.technology/be(opent in nieuw venster)
Contact pers/communicatie: Antonio Carril - antonio.carril@dxc.com
Contact klanten: Marc Stassyns – marc.stassyns@dxc.com

Gegevens Cegeka:

Website: https://www.cegeka.com(opent in nieuw venster)
Contact pers/communicatie: Sergio Destino – sergio.destino@cegeka.com | +32 473 49 08 32
Contact klanten: Kim Peeters – kim.peeters@cegeka.com | +32 495 24 31 32

“We zijn toegewijd aan het overheidsprogramma, en aan het leveren van innovatieve, kosteneffectieve en tijdige technologieoplossingen aan het bedrijfsleven en de burgers.”
ST

Steve Turpie

Senior Vice President EMEA DXC.technology