Gedaan met laden. U bevindt zich op: Agenda toegankelijke evenementen Meedoen aan een toegankelijke samenleving

Agenda toegankelijke evenementen

Trekt u er af en toe een dagje op uit? Gaat u ook wel eens graag naar een event? En hebt u een beperking en daarom wat meer voorzieningen nodig? Dan vindt u hier alle info voor een toegankelijke uitstap.

Toegankelijke evenementen op UiTinVlaanderen

In deze kalender vindt u het overzicht van events waar minstens 1 voorziening voor mensen met een beperking beschikbaar is. Dat kan een aangepast toilet zijn, voorbehouden parking, assistentie …

Bij elk event vindt u een volledig overzicht van alle voorzieningen die er aanwezig zijn. U kunt alle evenementen bekijken of de filters van de zoekfunctie gebruiken.

Hulp nodig bij het zoeken? Contacteer info@inter.vlaanderen(opent in uw e-mail applicatie) of bel naar 011 26 50 30.

Toegankelijke evenementen in samenwerking met Inter

Verschillende van deze evenementen werken samen met Inter aan hun toegankelijkheid. Vaak zetten ze Inter-vrijwilligers in om u te helpen en informatie te geven, voorzien ze toegankelijkheidsmaterialen, kunt u via Inter toegankelijkheidsfaciliteiten aanvragen …

Deel uw mening

Wij horen graag uw mening. Was u aanwezig op een event waar Inter betrokken was bij de toegankelijkheid? En wilt u uw mening delen over die toegankelijkheid? Vul dan het evaluatieformulier(opent in nieuw venster) in!