Gedaan met laden. U bevindt zich op: Agenda toegankelijke evenementen Mensen met een handicap

Agenda toegankelijke evenementen

Trek je er af en toe een dagje op uit? Ga je ook wel eens graag naar een event? En heb je een beperking en daarom wat meer voorzieningen nodig? Dan vind je hier alle info voor een toegankelijke uitstap.

Toegankelijke evenementen op UiTinVlaanderen

In deze kalender vind je het overzicht van events waar minstens 1 voorziening voor mensen met een beperking beschikbaar is. Dat kan een aangepast toilet zijn, voorbehouden parking, assistentie …

Bij elk event vind je een volledig overzicht van alle voorzieningen die er aanwezig zijn. Je kunt alle evenementen bekijken of de filters van de zoekfunctie gebruiken.

Hulp nodig bij het zoeken? Contacteer info@inter.vlaanderen(opent in uw e-mail applicatie) of bel naar 011 26 50 30.

Toegankelijke evenementen in samenwerking met Inter

Verschillende van deze evenementen werken samen met Inter aan hun toegankelijkheid. Vaak zetten ze Inter-vrijwilligers in om je te helpen en informatie te geven, voorzien ze toegankelijkheidsmaterialen, kan je via Inter toegankelijkheidsfaciliteiten aanvragen …

Deel je mening

Wij horen graag je mening. Was je aanwezig op een event waar Inter betrokken was bij de toegankelijkheid? En wil je jouw mening delen over die toegankelijkheid? Vul dan het evaluatieformulier(opent in nieuw venster) in!