Gedaan met laden. U bevindt zich op: Word Inter-vrijwilliger Meedoen aan een toegankelijke samenleving

Word Inter-vrijwilliger

Schuimt u graag festivals, concerten, voorstellingen of andere evenementen af? Vindt u het ook belangrijk dat deze evenementen toegankelijk zijn voor mensen met een beperking? En helpt u graag anderen? Word dan vrijwilliger bij Inter.

U krijgt er heel wat voor terug!

Zin om met een enthousiast team events voor iedereen leuk te maken? © Inter

Als u vrijwilliger wordt bij Inter, brengt dat ook voordelen met zich mee:

 • Een toffe werksfeer
 • Vormingen om uw kwaliteiten als Inter-vrijwilliger uit te breiden
 • Toegang tot het event waarvoor u zich inschrijft
 • De vrijheid om zelf uw engagement te bepalen

Voorwaarden

Taken

U kiest een taak op basis van uw interesses.

Vragen en antwoorden over vrijwilligerswerk

Heeft u zelf vragen of opmerkingen?

Festivals zijn een plek waar iedereen zich veilig, welkom en comfortabel zou moeten voelen. Zonder discriminatie, kritiek of intimidatie. En met verantwoordelijk gedrag van festivalgangers, Inter-medewerkers en artiesten. Heeft u als Inter-vrijwilliger vragen op opmerkingen over onze vrijwilligerswerking? Zit u ergens mee? Wil u iets in vertrouwen bespreken? Heeft u suggesties? Laat het zeker weten.

 • Stap 1

  In de eerste plaats kunt u terecht bij de verantwoordelijke vrijwilliger of de verantwoordelijke beroepskracht van een evenement.

 • Stap 2

  Wanneer u, om welke reden dan ook, niet terecht kunt of wilt bij de verantwoordelijke, kan u altijd contact opnemen met het meldpunt van de Inter-eventwerking. Dat is coördinator Bart Parmentier (bart.parmentier@inter.vlaanderen(opent in uw e-mail applicatie)).

  U kunt Bart contacteren voor alle soorten meldingen: die kunnen gaan over een persoon of over de werking van Inter.

 • Stap 3

  Ontevreden over de vrijwilligerswerking en biedt ook het meldpunt geen uitkomst? Dan kunt u nog altijd kosteloos een klacht indienen. Zowel per telefoon of per brief of e-mail. Hier leest u meer over de klachtenprocedure van Inter.(Word bestand opent in nieuw venster)

Deel uw ervaring!

Ging u als Inter-assistent mee naar een evenement? Vul het evaluatieformulier(opent in nieuw venster) in en laat weten wat u ervan vond.