Gedaan met laden. U bevindt zich op: Voordelen van de MAGDA Documentendienst MAGDA Documentendienst

Voordelen van de MAGDA Documentendienst

Kenmerken en voordelen

Digitaal als het kan, analoog als het moet

De verzender kiest op welke manier documenten verzonden worden: digitaal naar de eBox van burgers of ondernemingen, digitaal via e-mail of per klassieke post. Of hij kiest voor het beste van 2 werelden: digitaal als het kan, per klassieke post als een digitale verzending niet lukt, bijvoorbeeld omdat een burger geen toelating heeft gegeven om brieven te ontvangen via zijn eBox.

In alle gevallen worden de documenten in pdf-formaat aan de Documentendienst geleverd. Wanneer de zending per klassieke post moet gebeuren, worden de documenten afgedrukt en optioneel voorzien van een QR-code waarmee de bestemmeling het originele pdf-document kan raadplegen.

Geschikt voor grote en kleine volumes

De Documentendienst API integreren in een applicatie-omgeving laat toe om grote volumes in één keer te verzenden.

Wie af en toe brieven moet versturen naar een beperkt aantal geadresseerden, kan gebruik maken van de webapplicatie MAGDA Online. Organisaties kunnen beide mogelijkheden naast elkaar gebruiken.

Veilig

De Documentendienst is een product van het MAGDA-platform: veilig, betrouwbaar en conform de AVG-regelgeving. Dat maakt de documentendienst geschikt voor het verzenden van alle formele en vertrouwelijke documenten zoals vergunningen, aanslagbiljetten, bekeuringen, betalingsherinneringen enzovoort.

Voordelig

Het gebruik van de Documentendienst API is volledig gratis. Het gebruik van de Documentendienst via MAGDA Online (eenmalige aansluitingskost van 1000 EUR, geen jaarlijkse kosten) en de externe kosten voor analoge verzendingen (print- en postkosten) zijn betalend. Hoe meer documenten digitaal verzonden worden, hoe interessanter de MAGDA Documentendienst wordt.

Technische ondersteuning

  • incident management.
  • backwards compatibility, technische wijzigingen van achterliggende diensten worden zoveel mogelijk opgevangen.
  • mogelijkheid tot dedicated support.