Gedaan met laden. U bevindt zich op: Chocolatier-Patissier

Chocolatier-Patissier

Opleidingsverstrekker

SYNTRA

Registratienummer

ODB-Z00578

Geregistreerd

op: 2 september 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 707 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Basis chocolade | ODB-Z00578-001 | 4 uur
  • Confiserie | ODB-Z00578-010 | 36 uur
  • De chocolatier als ondernemer | ODB-Z00578-011 | 32 uur
  • Dieetijs en alternatieve ijsbereidingen | ODB-Z00578-012 | 20 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00578-013 | 40 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00578-014 | 4 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00578-015 | 4 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00578-016 | 36 uur
  • Ijsspecialiteiten en -taarten | ODB-Z00578-017 | 44 uur
  • Intake Succesvol ondernemer (9660) | ODB-Z00578-018 | 1 uur
  • Luxe banketproducten | ODB-Z00578-019 | 40 uur
  • Basis chocolade | ODB-Z00578-002 | 28 uur
  • Opstellen van een financieel plan (9640) | ODB-Z00578-020 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan (9641) | ODB-Z00578-021 | 8 uur
  • Praktijk Chocolatier-patissier | ODB-Z00578-022 | 6 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00578-023 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) (9662) | ODB-Z00578-024 | 3 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00578-025 | 28 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00578-026 | 4 uur
  • Verfijnde pralines | ODB-Z00578-027 | 40 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00578-028 | 4 uur
  • Ondernemer Chocolatier (10143) | ODB-Z00578-029 | 1 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00578-003 | 14 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00578-004 | 1 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00578-005 | 36 uur
  • Beslagen en taarten | ODB-Z00578-006 | 44 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00578-007 | 120 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00578-008 | 41 uur
  • Chocoladekunst | ODB-Z00578-009 | 36 uur