Gedaan met laden. U bevindt zich op: Chocolatier-Patissier

Chocolatier-Patissier

Opleidingsverstrekker

SYNTRA

Registratienummer

ODB-Z00685

Geregistreerd

op: 1 september 2025

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof
  • Vlaams opleidingskrediet

Aantal uren: 686 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

  • Opleidingskrediet: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan je volgen met Vlaams opleidingskrediet. Hou er wel rekening mee dat als u hooggeschoold bent (graduaats-, bachelor- of masterdiploma), u deze opleiding enkel mag volgen als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

  • Verhoogde tegemoetkoming 1

    Als u geen diploma secundair onderwijs hebt, kan u voor deze opleiding een opleidingscheque aanvragen waarvan de subsidie gelijk is aan het factuurbedrag, met een maximum van 250 euro per schooljaar.

Modules

  • Basis chocolade | ODB-Z00685-001 | 4 uur
  • De chocolatier als ondernemer | ODB-Z00685-010 | 32 uur
  • Confiserie | ODB-Z00685-011 | 36 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00685-012 | 4 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00685-013 | 4 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00685-014 | 4 uur
  • Chocoladekunst | ODB-Z00685-015 | 36 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00685-016 | 36 uur
  • Basis ijsbereidingen | ODB-Z00685-017 | 4 uur
  • Business Lab: lanceer een start-up | ODB-Z00685-018 | 120 uur
  • Business Lab: scan ondernemersvaardigheden | ODB-Z00685-019 | 4 uur
  • Restaurantdesserten | ODB-Z00685-002 | 20 uur
  • Business Lab: plan een start-up | ODB-Z00685-020 | 41 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid (Blended) | ODB-Z00685-021 | 14 uur
  • Beslagen en taarten | ODB-Z00685-022 | 44 uur
  • Luxe banketproducten | ODB-Z00685-023 | 40 uur
  • Basis chocolade (Blended) | ODB-Z00685-024 | 28 uur
  • Basis hygiëne en veiligheid | ODB-Z00685-025 | 1 uur
  • Stuk- holgoed | ODB-Z00685-003 | 28 uur
  • Eenvoudige pralines | ODB-Z00685-004 | 40 uur
  • Verfijnde pralines | ODB-Z00685-005 | 40 uur
  • Gespecialiseerde chocoladeproducten | ODB-Z00685-006 | 36 uur
  • Ijsspecialiteiten en -taarten | ODB-Z00685-007 | 44 uur
  • Dieetijs en alternatieve ijsbereidingen | ODB-Z00685-008 | 20 uur
  • Praktijk Chocolatier-patissier | ODB-Z00685-009 | 6 uur