Gedaan met laden. U bevindt zich op: JiGMO - Jonge ondernemers als Incubatoren van Groei in Middelgrote Ondernemingen

JiGMO - Jonge ondernemers als Incubatoren van Groei in Middelgrote Ondernemingen

Opleidingsverstrekker
Vlerick Business School
Registratienummer
ODB-1002587
Geregistreerd
op: 13 januari 2023

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 96 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

De doelgroep van JiGMO bestaat uit potentiële opvolgers (25 à 35 jaar) die op termijn willen doorgroeien naar een leidinggevende positie in het familiebedrijf.
Het gaat hierbij over middelgrote ondernemingen. Deelnemers beschikken reeds over werkervaring (in of buiten het familiebedrijf) maar hebben deze (nog) niet vanuit de ‘leiding’ van het bedrijf toegepast.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules