Gedaan met laden. U bevindt zich op: Leiderschap

Leiderschap

Opleidingsverstrekker
FLEXORIUS
Registratienummer
ODB-1002238
Geregistreerd
op: 7 maart 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 48 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

Onze opleiding is voor leidinggevende medewerkers. Dit kan een leidinggevende zijn die plots van een niet leidinggevende rol in een leidinggevende rol valt. Hoe ga je om met deze rol en welke stijl neem je aan als leidinggevende? Dit wil zeggen startende en aankomende leidinggevenden die op een pragmatische en efficiënte manier hun willen voorbereiden op hun nieuwe rol / functie.

Maar ook leidinggevenden die al jaren deze rol opnemen kunnen zich bewust worden van hun leiderschapsstijl en zichzelf naar een nog hoger niveau tillen.

Elke leidinggevende die balans zoekt in de verschillende leiderschapsstijlen en zichzelf naar een hoger niveau tillen betreffende communicatie en afstand nabijheid ten opzichte van zijn team.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules