Gedaan met laden. U bevindt zich op: Microbrouwer

Microbrouwer

Opleidingsverstrekker

SYNTRA

Registratienummer

ODB-Z00502

Geregistreerd

op: 12 juli 2021

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 208 uur

Eindbeoordeling voorzien: ja

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).

Modules

  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-001 | 20 uur
  • Microbrouwer | ODB-Z00502-010 | 1 uur
  • Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00502-011 | 12 uur
  • Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00502-012 | 8 uur
  • Praktijk brouwen graad 1 | ODB-Z00502-013 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 2 | ODB-Z00502-014 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 3 | ODB-Z00502-015 | 16 uur
  • Praktijk brouwen graad 4 | ODB-Z00502-016 | 20 uur
  • Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00502-017 | 3 uur
  • Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-018 | 1 uur
  • Circulair brouwen | ODB-Z00502-019 | 20 uur
  • Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-002 | 2 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-003 | 2 uur
  • Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-004 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer | ODB-Z00502-005 | 20 uur
  • Brouwerij - inrichting en beheer - Begeleiding case study | ODB-Z00502-006 | 4 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-007 | 2 uur
  • Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-008 | 24 uur
  • Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-009 | 1 uur

Inhoud van de opleiding

De cursist leert grondstoffen kiezen en afwegen, de brouwinstallatie bedienen, het bier afwerken teneinde van een zelf ontworpen receptuur een bier te brouwen, op te volgen en af te vulle