Microbrouwer
SYNTRA
ODB-Z00502
op: 12 juli 2021
Deze opleiding komt in aanmerking voor
- Opleidingscheques
- Vlaams opleidingsverlof
Aantal uren: 208 uur
Eindbeoordeling voorzien: ja
Blended leren: nee
Mentoropleiding: nee
Extra informatie: http://www.syntra.be opent in nieuw venster
Voorwaarden
Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive
Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof, Vlaams opleidingskrediet en opleidingscheques voor werknemers
Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau
Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP).
Modules
- Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-001 | 20 uur
- Microbrouwer | ODB-Z00502-010 | 1 uur
- Opstellen van een financieel plan | ODB-Z00502-011 | 12 uur
- Opstellen van een marketingplan | ODB-Z00502-012 | 8 uur
- Praktijk brouwen graad 1 | ODB-Z00502-013 | 16 uur
- Praktijk brouwen graad 2 | ODB-Z00502-014 | 16 uur
- Praktijk brouwen graad 3 | ODB-Z00502-015 | 16 uur
- Praktijk brouwen graad 4 | ODB-Z00502-016 | 20 uur
- Starterscoaching / 3 u (in combinatie met 4 learning snacks) | ODB-Z00502-017 | 3 uur
- Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-018 | 1 uur
- Circulair brouwen | ODB-Z00502-019 | 20 uur
- Bier en zijn grondstoffen | ODB-Z00502-002 | 2 uur
- Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-003 | 2 uur
- Biochemie en chemie in de brouwerij | ODB-Z00502-004 | 20 uur
- Brouwerij - inrichting en beheer | ODB-Z00502-005 | 20 uur
- Brouwerij - inrichting en beheer - Begeleiding case study | ODB-Z00502-006 | 4 uur
- Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-007 | 2 uur
- Brouwproces en gisting | ODB-Z00502-008 | 24 uur
- Intake Succesvol ondernemer | ODB-Z00502-009 | 1 uur
Inhoud van de opleiding
De cursist leert grondstoffen kiezen en afwegen, de brouwinstallatie bedienen, het bier afwerken teneinde van een zelf ontworpen receptuur een bier te brouwen, op te volgen en af te vulle