Gedaan met laden. U bevindt zich op: Teamdynamiek

Teamdynamiek

Opleidingsverstrekker
FLEXORIUS
Registratienummer
ODB-1002240
Geregistreerd
op: 7 maart 2022

Deze opleiding komt in aanmerking voor

  • Opleidingscheques
  • Vlaams opleidingsverlof

Aantal uren: 32 uur

Eindbeoordeling voorzien: nee

Blended leren: nee

Mentoropleiding: nee

Doelgroep

Onze opleiding is voor werknemers en leidinggevenden die zich professioneel verder willen ontwikkelen op het gebied van teamdynamiek, teamfunctioneren, teamcommunicatie, de profuctiviteit binnen het team gebeuren en teamproblemen. Ondernemers, bedrijfsleiders, managers, leidingegevenden die als persoon nog meer willen handelen vanuit hun persoonlijke waarden. Voor hen die beslissingen willen nemen met het team om tot betere resultaten te komen.

Voorwaarden

  • Specifieke voorwaarden per opleidingsincentive

    Elke opleidingsincentive heeft zijn eigen specifieke voorwaarden om te bepalen of u recht heeft. Kijk na of u voldoet aan de voorwaarden van de opleidingsincentive waarvan u gebruik wil maken (Vlaams opleidingsverlof(opent in nieuw venster), Vlaams opleidingskrediet(opent in nieuw venster) en opleidingscheques voor werknemers(opent in nieuw venster)

  • Opleidingscheques: beperkende voorwaarde opleidingsniveau

    Deze opleiding kan u betalen met een opleidingscheque. Bent u hooggeschoold (u behaalde een graduaats-, bachelor- of masterdiploma)? Dan kan dat enkel als u een ‘attest loopbaanbegeleiding’ heeft van maximaal 6 jaar oud. In dit attest verklaart een loopbaanbegeleider dat de opleiding noodzakelijk is voor de uitvoering van uw persoonlijk ontwikkelplan (POP). In de aanvraag van de opleidingscheque wordt automatisch de opleidingscode ODB-P00001 ingevuld.

Modules