Het Facilitair Bedrijf coördineert bouwprojecten van de Vlaamse overheid en biedt de nodige ondersteuning bij zowel kleinere aanpassingen aan bestaande gebouwen als grote nieuwbouw- of renovatieprojecten.

De afdeling Bouwprojecten beschikt over een gevarieerd team van projectleiders, werfcontroleurs, consulenten en administratieve medewerkers,… die:

  • betrokken zijn in elke fase van een project: de opstart, de studies, de aanbesteding, opvolging en oplevering van alle werken
  • streven naar de meest duurzame en kwaliteitsvolle oplossingen
  • alle administratieve aspecten die bij elk bouwproces horen op zich nemen: het indienen van de bouwaanvraag, het verwerken van de vorderingsstaat, het afhandelen van de facturatie
  • advies en ondersteuning bieden bij de inrichting van de kantoren van de Vlaamse overheid: voorstellen formuleren voor de optimale benutting en beleving van de werkplekomgeving en publieke of gedeelde ruimtes (vergadercentrum, restaurant,…), uitwerken en opvolgen van de werkplekinrichting.

Contactgegevens

Adres

Afdeling Bouwprojecten
Agentschap Facilitair Bedrijf

Herman Teirlinckgebouw

Havenlaan 88 (bus 60), 1000 Brussel, België

Routeplanner opent in nieuw venster
Openingsuren
Maandag
8:00 - 17:00
Dinsdag
8:00 - 17:00
Woensdag
8:00 - 17:00
Donderdag
8:00 - 17:00
Vrijdag
8:00 - 17:00

Wilt u onze Data Protection Officer (functionaris voor gegevensbescherming) contacteren? Stuur dan een e-mail naar dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be.

Contactpersonen

Afdelingshoofd

Van Medegael Lieve