Gedaan met laden. U bevindt zich op: Jobbonus in Mijn Burgerprofiel

Jobbonus in Mijn Burgerprofiel

Elke Vlaamse 18-plusser kan in Mijn Burgerprofiel zijn rekeningnummer opgeven in het kader van de Vlaamse jobbonus(opent in nieuw venster). Als u een loontrekkende werknemer of een statutair ambtenaar bent en voldoet aan een aantal voorwaarden, dan komt u in aanmerking voor een jobbonus, die ten vroegste eind 2022 automatisch uitbetaald zal worden.

Waar in Mijn Burgerprofiel kan ik mijn rekeningnummer ingeven?

U kunt in het kader van de Vlaamse jobbonus(opent in nieuw venster) uw rekeningnummer registreren in Mijn Burgerprofiel en laten weten of u daar een bevestigingsmail van wilt ontvangen. Dat kan op verschillende manieren in Mijn Burgerprofiel.

Het maakt niet welke manier u kiest. Zodra uw rekeningnummer geregistreerd is zal de jobbonus automatisch uitgereikt worden (als u tenminste aan alle voorwaarden voldoet).

Berichten over de Vlaamse Jobbonus ontvangen

Als u uw e-mailadres hebt opgegeven, is het noodzakelijk dat u in Mijn Burgerprofiel uw eBox activeert. Dan zal de bevestiging van de betaling van de jobbonus via de eBox naar u verzonden worden. U krijgt daarvan een melding in het door u opgegeven e-mailadres.

Als u uw eBox niet activeert, zal de bevestiging via brief naar u verzonden worden.

Berichten en brieven zullen enkel verstuurd worden aan werknemers die aan de voorwaarden voor de Vlaamse jobbonus voldoen. Registreerde u uw rekeningnummer en ontving u geen communicatie, dan voldeed u niet aan deze voorwaarden.