© Mijn Burgerprofiel

Hou overzicht over uw aanvragen en dossiers

© Mijn Burgerprofiel

Hebt u een aanvraag ingediend? Dan ziet u meteen hoe het ermee staat. ‘Ingediend’, ‘in behandeling’ of ‘goedgekeurd’ bijvoorbeeld. En als iets ontbreekt of u moet actie ondernemen, dan krijgt u een berichtje.

U krijgt een seintje wanneer er nieuws is

© Mijn Burgerprofiel

Verandert er iets aan de status van uw dossier? Komt een vervaldatum dichterbij? Is uw attest beschikbaar? U ziet in één oogopslag of er een bericht voor u is. Om het even of u zich op de website van uw gemeente of een andere overheidsdienst bevindt.

Een indeling die vertrekt van uw leven

© Mijn Burgerprofiel

Op Mijn Burgerprofiel vindt u uw gegevens en documenten terug per thema. Daarbij wordt uw logica gevolgd: uw gezin, uw woning, uw opleiding, uw carrière, enzovoort. U behoudt ook de controle over uw gegevens. Als er iets verandert of onjuist is, kunt u het direct melden.

Alleen bestemd voor uw ogen

© Mijn Burgerprofiel

De overheid hecht veel belang aan uw privacy en het beveiligen van uw gegevens. U kunt uw Burgerprofiel bekijken op websites van verschillende overheidsorganisaties, maar deze organisaties hebben geen toegang tot uw Burgerprofiel. De enige die toegang heeft tot uw Burgerprofiel bent u zelf. De overheid wil zo transparant mogelijk zijn. Binnenkort ziet u welke overheidsdiensten gegevens hebben geraadpleegd in het kader van een specifieke dienstverlenging.

Lees de privacyverklaring.

Uw profiel reist met u mee

© Mijn Burgerprofiel

Uw Burgerprofiel is niet gebonden aan één website. U kunt er net zo goed aan vanop Vlaanderen.be, de site van uw gemeente als die van een Vlaamse overheidsdienst. U moet niet meer zoeken naar uw gegevens, uw gegevens volgen u. Gedaan met verdwalen in het administratief labyrint.

Mijn Burgerprofiel, gemaakt om te groeien

© Mijn Burgerprofiel

Vlaanderen.be en Vlaamse overheidsdiensten integreren Mijn Burgerprofiel eerst op hun site. Meer en meer overheidsdiensten en gemeenten volgen en voegen ook hun gegevens toe. Intussen kunt u handig gebruik maken van de gegevens die vandaag al beschikbaar zijn. Suggesties? Laat gerust van u horen.

Bent u benieuwd om meer te zien?

© Mijn Burgerprofiel

Meld u dan aan via de knop rechtsboven en ontdek Mijn Burgerprofiel. Aanmelden doet u met uw e-ID, een mobiele app, de Itsme-app of sms.

© Mijn Burgerprofiel