Gedaan met laden. U bevindt zich op: Informatiesessie Vastgoedmarkt

Informatiesessie Vastgoedmarkt

Infosessie
Afgelopen
Datum
26 juni 2023
Tijdstip
9.30 tot 12.00
Locatie

Herman Teirlinckgebouw - vergaderzaal 01.21 Jeanne Brabants
Havenlaan 88, Brussel

Routeplanner opent in nieuw venster
Inschrijven tot en met
16 juni 2023
Dit evenement is afgelopen.

Omschrijving

Het Facilitair Bedrijf organiseert een informatiesessie over

  • de integratie van de interne vastgoedmarkt in de Terra Patrimonium- en Energiedatabank Vlaanderen;
  • de nieuwe ‘handleiding opzoekingen verkoop vastgoed’ met een toelichting van alle documenten en attesten die nodig zijn bij een verkoop of andere transactie.

Programma

Integratie interne vastgoedmarkt in Terra Patrimonium- en Energiedatabank Vlaanderen

Vooraleer er tot (externe) vervreemding van een niet-bestemd onroerend goed kan worden overgegaan, dient het onroerend goed verplicht minstens 1 maand op de interne vastgoedmarkt gepubliceerd te worden. Dit om alle entiteiten van de Vlaamse overheid hierover te informeren en hun de kans te geven hun interesse te laten blijken.

Om het gebruiksgemak en de toegang tot de interne vastgoedmarkt te vereenvoudigen, werden er in de invoermodule van de Terra Patrimonium- en Energiedatabank Vlaanderen een aantal wijzigingen doorgevoerd. Je krijgt een praktische toelichting over de vernieuwde interne vastgoedmarkt die sinds midden april operationeel is.

Toelichting handleiding ‘Opzoekingen verkoop vastgoed’

Om vastgoed te verkopen of een zakelijk recht te vestigen, dienen er heel wat opzoekingen te gebeuren. Om je hierin wegwijs te maken, heeft Het Facilitair Bedrijf een ‘handleiding opzoekingen verkoop vastgoed’ opgemaakt waarin een duidelijk en praktisch overzicht wordt gegeven van alle documenten en attesten die nodig zijn bij een verkoop of andere transactie.

Tijdens deze informatiesessie geven we graag wat extra toelichting over deze handleiding en alle documenten die moeten aangeleverd worden om een volledig verkoopdossier op te maken.

Inschrijven

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf je dus snel in.

Bezig met laden...

Het Facilitair Bedrijf verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie met betrekking tot het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de disclaimer of kun je opvragen via het e-mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van Het Facilitair Bedrijf via het mailadres dpo.hetfacilitairbedrijf@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.

Locatie en bereikbaarheid

Adres

Herman Teirlinckgebouw - vergaderzaal 01.21 Jeanne Brabants

Havenlaan 88

1000 Brussel

Routeplanneropent in nieuw venster
Evenement georganiseerd door Het Facilitair Bedrijf
Andere