Gedaan met laden. U bevindt zich op: Vacatures en stages bij Agentschap Binnenlands Bestuur Over ABB

Vacatures en stages bij Agentschap Binnenlands Bestuur

Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Misschien is een job bij het Agentschap Binnenlands Bestuur wel iets voor jou!

Het agentschap zet zich actief in om gelijke kansen en diversiteit te bevorderen. Kandidaten worden geselecteerd op basis van hun kwaliteiten en vaardigheden, ongeacht leeftijd, geslacht, afkomst of handicap.

Interesse in een vacature? Solliciteer digitaal via de link in de vacature.

Nog student en op zoek naar werkervaring? Informeer bij HR naar een stage bij ABB via het contactformulier onderaan deze pagina.

Contact

Het Agentschap Binnenlands Bestuur verwerkt de persoonsgegevens die je op dit formulier vermeldt in overeenstemming met de wetgeving inzake de bescherming van persoonsgegevens. Meer informatie over het doel en de wijze waarop wij deze persoonsgegevens verwerken, vind je terug in de privacyverklaring. Je kan deze verklaring ook opvragen via het e-mailadres ABB.veiligheid@vlaanderen.be. Voor verdere vragen of om je rechten uit te oefenen kun je ook contact opnemen met de functionaris voor gegevensbescherming van het Agentschap Binnenlands Bestuur via het e-mailadres ABB.veiligheid@vlaanderen.be. Ben je het niet eens met de manier waarop we je gegevens verwerken, dan kun je je wenden tot de bevoegde toezichthoudende autoriteit.