Gedaan met laden. U bevindt zich op: Communicatietoolbox Hoppin

Communicatietoolbox Hoppin

Deze toolbox bevat verschillende communicatiematerialen waarmee lokale besturen eenvoudig kunnen communiceren naar inwoners over Hoppin, Hoppinpunten en deelmobiliteit. We bieden een aantal afgewerkte communicatieproducten aan, alsook aanpasbare bronbestanden (InDesign/Photoshop). Indien u zelf communicatiematerialen wilt ontwikkelen, raadpleeg dan zeker eerst de huisstijlgids.

In de leeswijzer vindt u meer uitleg over de inhoud en het gebruik van de communicatietoolbox.

Canva sjablonen

Vanaf nu zijn sommige materialen uit de communicatietoolbox, zoals de social posts, affiches en het drieluik, ook beschikbaar als Canva sjabloon. Hiermee kunt u snel en makkelijk materiaal aanpassen naar de lokale context zonder InDesign of Photoshop.

Teksten

Hier vindt u een aantal basisteksten die kunnen gebruikt worden in een nieuwsbrief, infomagazine of persbericht.

Twijfelt u over de terminologie? Hier vindt u een overzicht van de correcte benamingen van Basisbereikbaarheid/Hoppin en de iconografie.

Huisstijlgids, logo's, iconografie & visuals

In de huisstijlgids vindt u richtlijnen rond gebruik van de Hoppin-kleuren, logo’s, enz… terug. De iconen en basiselementen kunt u eveneens hier downloaden.

Beeldenbank

Indien u niet over lokaal beeldmateriaal beschikt, kunt u deze foto’s gebruiken in uw nieuwsbrief, website of infomagazine mits vermelding van copyright ©DMOW.

Social media & digitale schermen

Voorbeeld Digitale Affiche

Hier vindt u afbeeldingen voor uw social media kanalen en materiaal voor uw digitale schermen, zowel generieke materialen over Hoppin, als aanpasbare Photoshop-bestanden.

Printmaterialen

Voorbeeld two-pager voor het infomagazine

Hier vindt u een aantal drukklare bestanden en open InDesign-bestanden die u aan uw lokale situatie kunt aanpassen.

Eventmateriaal

Hoppin Roll-up

Plant u een feestelijke opening van een Hoppinpunt of wilt u reclame maken voor Hoppin tijdens een lokaal evenement? Wij hebben beachflags en roll-ups ter beschikking die u kunt afhalen bij het Departement voor Mobiliteit en Openbare Werken in Brussel. U kunt er ook voor kiezen om zelf materiaal te drukken. De bestanden hiervoor kunt u hier downloaden:

Werfdoek

Werfdoek Hoppin

Hoppinpunt in aanbouw? Hier vindt u drukklare bestanden van werfdoeken terug: een versie met het logo van AWV en een versie zonder. Indien u het logo van uw stad of gemeente op het werfdoek wilt plaatsen, kunt u dit toevoegen in het InDesign-bestand.

Contact

Hebt u vragen over deze communicatietoolbox?

Stuur dan een mailtje naar: communicatiebasisbereikbaarheid@mow.vlaanderen.be (opent in uw e-mail applicatie)