Gedaan met laden. U bevindt zich op: Gebruik logo Investeringssubsidies Vlaams Brusselfonds

Gebruik logo

Gesubsidieerde organisaties moeten het logo ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’ en het N-logo vermelden bij elke mededeling, publicatie, presentatie, communicatie (ongeacht de drager) over hun werking of over het gesubsidieerde project.

Richtlijnen

Gebruik de naakte variant van het logo ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’ op een lichte achtergrond. Wil je het logo op een donkere achtergrond gebruiken? Gebruik dan de volle variant.

  • Het logo ‘Vlaanderen, verbeelding werkt’ staat links onderaan.
  • Naast dat logo voeg je het N-logo toe.

Plexiplaatje of sticker aan gebouw

Organisaties in Brussel die een werkings- of investeringssubsidie van de Vlaamse overheid ontvangen, brengen op een zichtbare plaats in of op hun gebouw een logovermelding van de Vlaamse Gemeenschap aan. Ze hebben daartoe de keuze tussen een plexiplaatje of een sticker van telkens 40 cm. x 15,6 cm. Het bestand hieronder toont hoe dat er visueel uitziet.

Via het invulblad geef je aan of je kiest voor een plexiplaatje of voor een sticker. Je bezorgt het invulblad aan brussel@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie). We contacteren je nadien om de praktische modaliteiten te regelen.

Begeleiding bij je projectaanvraag nodig?

We willen een goed zicht krijgen op de hoofdstedelijke context waarin de initiatieven zich ontplooien en we willen een relatie opbouwen met Nederlandskundige actoren en het Nederlandstalig netwerk.

Vanuit die openheid en dat partnerschap bieden we projectbegeleiding aan, zowel vóór de indiening van een eventuele projectaanvraag als tijdens de uitvoering van een goedgekeurd project. Dat betekent concreet dat je altijd bij ons mag aankloppen om een idee of projectvoorstel af te toetsen.