Gedaan met laden. U bevindt zich op: Keuring Expertise Beton en Staal

Keuring

Bouwmaterialen en -producten keuren tijdens de productie en in de werkhuizen

Bij elke overheidsopdracht moet de leidende ambtenaar alle bouwmaterialen en -producten op een bouwwerf keuren (Wet op de Overheidsopdrachten).

  • Bij metaal en gerelateerde materialen gebeurt die keuring op de bouwwerf, bij de leverancier of bij de constructeur. Bij de leverancier of bij de constructeur kan u de keuring laten doen door Expertise Beton en Staal (EBS).

  • Bij beton en gerelateerde materialen gebeurt die keuring bij de leverancier of bij de producent. Bij de leverancier of bij de producent kan u de keuring laten doen door Expertise Beton en Staal (EBS).

Te keuren materialen

Expertise Beton en Staal kan onder andere volgende materialen keuren:

Keuring aanvragen als leidend ambtenaar

De leidende ambtenaar gebruikt het volgende formulier om de tussenkomst van sectie Keuringen van Expertise Beton en Staal (EBS) aan te vragen:

Keuring aanvragen als opdrachtnemer, leverancier of constructeur

De opdrachtnemer, leverancier of constructeur kan eventueel ook rechtstreeks een keuring aanvragen met onderstaand formulier bij de sectie Keuringen van Expertise Beton en Staal. EBS brengt de leidende ambtenaar op de hoogte en vraagt toestemming om de keuring te mogen starten. Het aanvraagformulier:

Contact

Contacteer de sectie Keuringen van Expertise Beton en Staal:

+32 2 553 73 56

ebs.keuringen@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie)