Gedaan met laden. U bevindt zich op: Digitaliseren kan je leren – schrijf u in bij de Digital Leaders Academy Nieuwsberichten van Digitaal Vlaanderen

Digitaliseren kan je leren – schrijf u in bij de Digital Leaders Academy

Nieuwsbericht
17 april 2023

Wie het potentieel van digitale transformatie binnen haar/zijn organisatie wil aanwenden, heeft er baat bij om even stil te staan bij de voorbereiding. Hoe weet u zeker dat u correct inspeelt op de noden van de potentiële gebruiker? Binnen welk ecosysteem opereert u? Welke samenwerkingen liggen binnen uw bereik? Welke bouwstenen en (open) data kunt u gebruiken? Dit en nog veel meer kunt u ontdekken tijdens de volgende Digital Leaders Academy in Gent.  

De nieuwe Digital Leaders Academy gaat in september 2023 van start

Het is een niet-technische introductiereeks van 10 halve dagen die u inzichten geeft in de aanpak van digitale transformatie en de uitdagingen die daarbij komen kijken.

Voor wie?

De Academy richt zich tot leidinggevenden van de Vlaamse overheid en lokale besturen die verantwoordelijkheid willen nemen over digitale transformatieprojecten binnen hun entiteit.

De Academy is een uitstekend platform om de digitaliseringsprojecten van de eigen organisatie kenbaar te maken aan anderen, om te netwerken en om feedback in te winnen bij ervaringsdeskundigen.

Meer informatie over de Digital Leaders Academy kan u hier nalezen. Inschrijven voor de opleiding kan hier.(opent in nieuw venster)