Bezoekt u deze site als burger? Ga naar mijnburgerprofiel.be ((opent in nieuw venster)).

Als Vlaamse of lokale overheid is uw digitale aanwezigheid vandaag belangrijker dan ooit. Investeren in innovatie en in uw online dienstverlening staat ongetwijfeld hoog op de agenda.

Mijn Burgerprofiel helpt u om een versnelling hoger te schakelen in de digitalisering van uw werking. Bied uw burgers en klanten meer interactie door zelf te kiezen welke diensten u centraal digitaal aanbiedt. Zo houdt u meer tijd over om persoonlijke contacten te verdiepen, voor wie daar nood aan heeft.

De link leggen tussen Mijn Burgerprofiel en uw huidige manier van werken is eenvoudig en boost uw digitaal potentieel. De koppeling met Mijn Burgerprofiel helpt om uw diensten te centraliseren waardoor ze nog beter vindbaar en toegankelijker worden. Bovendien kiest u meteen ook voor een duurzame integratie: als Mijn Burgerprofiel groeit, profiteert u zelf ook van de upgrades.

Inhoud is aan het laden

Goedele Van der Spiegel, Digitaal Vlaanderen, en Luc Velghe, Stad Kortrijk, spreken met Kanaal Z over de kracht van Mijn Burgerprofiel voor de digitale transformatie van de overheid.

Ontdek Mijn Burgerprofiel

Koppelen met Mijn Burgerprofiel

Start vandaag nog met de koppeling. Digitaal Vlaanderen biedt begeleiding bij elke stap.

Contactmomenten

Wettelijke omkadering

In de kijker: Mijn Burgerprofiel wint Computable Award

Het vakblad Computable reikt awards uit aan startups, projecten, sociale innovaties en personen die zich in het afgelopen jaar nadrukkelijk hebben onderscheiden. Het werd behoorlijk spannend voor Digitaal Vlaanderen, want zowel het CovidSafe project als Mijn Burgerprofiel werden genomineerd in de categorie ‘IT Project of the Year in Public Market’. Het was Mijn Burgerprofiel die op Cybersec Europe, een vakbeurs met een focus op cyber security, de award in handen mocht nemen.

Lees hier het volledige artikel.

Voor Oudsbergen moest de digitale dienstverlening betaalbaar blijven, maar toch aansluiten bij de eigen werking. We zochten een open en flexibele oplossing die kan meegroeien met onze eigen diensten. En dat kan allemaal met Mijn Burgerprofiel.
DO

Dorien Opdekamp

Clustercoördinator burgercontact bij fusiegemeente Oudsbergen