Als Vlaamse of lokale overheid is uw digitale aanwezigheid vandaag belangrijker dan ooit. Investeren in innovatie en in uw online dienstverlening staat ongetwijfeld hoog op de agenda.

Mijn Burgerprofiel helpt u om een versnelling hoger te schakelen in de digitalisering van uw werking. Bied uw burgers en klanten meer interactie door zelf te kiezen welke diensten u centraal digitaal aanbiedt. Zo houdt u meer tijd over om persoonlijke contacten te verdiepen, voor wie daar nood aan heeft.

De link leggen tussen Mijn Burgerprofiel en uw huidige manier van werken is eenvoudig en boost uw digitaal potentieel. De koppeling met Mijn Burgerprofiel helpt om uw diensten te centraliseren waardoor ze nog beter vindbaar en toegankelijker worden. Bovendien kiest u meteen ook voor een duurzame integratie: als Mijn Burgerprofiel groeit, profiteert u zelf ook van de upgrades.

Ontdek Mijn Burgerprofiel

Aansluiten op Mijn Burgerprofiel

Start vandaag nog met uw aansluiting. Digitaal Vlaanderen biedt begeleiding bij elke stap.

Ondersteuning

In de kijker: Helft Vlaamse gemeenten aangesloten en tevreden gebruikers

Eind september sloot Poperinge als 150ste gemeente aan op Mijn Burgerprofiel: een mijlpaal. “Het was de doelstelling in het ondernemingsplan om eind 2021 de helft van alle lokale besturen aan te sluiten. We zijn erin geslaagd om dit een kwartaal vroeger te realiseren”, aldus collega Siri Craen. “Om dat te vieren, lieten we taart bezorgen op het stadhuis.” Een initiatief dat erg gesmaakt werd. De burgemeester en zijn schepenen waren erg enthousiast en bezorgden ons deze foto.

Lees hier het volledige artikel.

Mijn Burgerprofiel is een goed initiatief. Het sluit mooi aan op ons eigen loket.

Pieter Adriaens

Vlaams Agentschap voor Personen met een Handicap (VAPH)