Bezoekt u deze site als burger? Ga naar mijnburgerprofiel.be(opent in nieuw venster).

Als Vlaamse of lokale overheid is uw digitale aanwezigheid vandaag belangrijker dan ooit. Investeren in innovatie en in uw online dienstverlening staat ongetwijfeld hoog op de agenda.

Mijn Burgerprofiel helpt u om een versnelling hoger te schakelen in de digitalisering van uw werking. Bied uw burgers en klanten meer interactie door zelf te kiezen welke diensten u centraal digitaal aanbiedt. Zo houdt u meer tijd over om persoonlijke contacten te verdiepen, voor wie daar nood aan heeft.

De link leggen tussen Mijn Burgerprofiel en uw huidige manier van werken is eenvoudig en boost uw digitaal potentieel. De koppeling met Mijn Burgerprofiel helpt om uw diensten te centraliseren waardoor ze nog beter vindbaar en toegankelijker worden. Bovendien kiest u meteen ook voor een duurzame integratie: als Mijn Burgerprofiel groeit, profiteert u zelf ook van de upgrades.

Inhoud is aan het laden

Lancering van de mobiele app Mijn Burgerprofiel.

Ontdek Mijn Burgerprofiel

Koppelen met Mijn Burgerprofiel

Start vandaag nog met de koppeling. Digitaal Vlaanderen biedt begeleiding bij elke stap.

Contactmomenten

Wettelijke omkadering

In de kijker: Als lokaal bestuur digitaal accelereren met Mijn Burgerprofiel? Doe de QUICKSCAN

grafische weergave van hoe een quickscan verloopt

Digitale dienstverlening kreeg bij lokale besturen nooit meer aandacht dan vandaag. Koppelen met Mijn Burgerprofiel, hét online overheidsloket, is een gemakkelijke manier om de digitale dienstverlening te boosten. Met de QUICKSCAN ontwikkelde Digitaal Vlaanderen een toegankelijke tool waarmee lokale besturen advies op maat kunnen krijgen. Het Quickscanrapport helpt hen digitaal accelereren met Mijn Burgerprofiel.

Lees het nieuwsbericht op onze site.