Gedaan met laden. U bevindt zich op: Een traject indienen

Een traject indienen

Wilt u als transportbedrijf een traject aanvragen? Dat kan 2 keer per jaar. De volgende aanvraagperiode loopt van 1 juni tot en met 30 juni 2024. Per aanvraagperiode worden maximaal 30 aantakkingstrajecten goedgekeurd. Een aantakkingstraject is van oorsprong naar autostrade of van autostrade naar bestemming. De goedgekeurde trajecten worden op deze pagina gepubliceerd. 

Experts beoordelen op basis van een puntensysteem of uw traject geschikt en veilig genoeg is. Hoe lager de totaalscore, hoe beter. Wordt uw aanvraag niet weerhouden? Houd ze dan goed bij en dien ze opnieuw in tijdens de volgende aanvraagperiode.

Een traject indienen

U dient uw trajectaanvraag in 3 stappen in.

Hulp bij uw aanvraag

Hebt u vragen over uw trajectaanvraag? Dan kunt u uw aanvraag bespreken met een medewerker van het Agentschap Wegen en Verkeer. Samen met u wordt uw aanvraag zo juist en volledig mogelijk voorbereid. Daarnaast krijgt u een paar vragen over de ervaring die u hebt met het rijden met een LZV in Vlaanderen.

Reken op ongeveer 1,5 uur voor dat gesprek.

Stuur een mail om een afspraak te maken(opent in uw e-mail applicatie). Vermeld daarbij welk moment het beste voor u past. Daarna krijgt u te horen om hoe laat uw afspraak plaatsvindt.