Gedaan met laden. U bevindt zich op: Antwoorden op vragen over de aanpassing van gemeentelijk reglement over de vergoeding conformiteitsonderzoek Nieuwsberichten van lokaal woonbeleid

Antwoorden op vragen over de aanpassing van gemeentelijk reglement over de vergoeding conformiteitsonderzoek

Nieuwsbericht
19 april 2024

We informeerden eerder al over het aanpassen van de gemeentelijke reglementen voor het vragen van een vergoeding voor het conformiteitsonderzoek (nieuwsartikel Aanpassing reglementen in kader van vergoeding conformiteitsonderzoek).

Daarbij verwezen we naar het handboek woningkwaliteitsbewaking waarin we een voorbeeldformulering voor de aanpassing van de reglementen opnamen.

We kregen hierover extra vragen van een aantal lokale besturen. Deze vragen en hun antwoorden, namen we mee op in het handboek. Ook benieuwd naar deze vragen en antwoorden? Neem dan een kijkje in deze rubriek in het handboek(opent in nieuw venster).

Tip: ziet u deze vragen en antwoorden niet meteen? Wis dan even de cache of geschiedenis van uw browser en probeer opnieuw om zo de meest recente versie van het handboek te zien.

Zit u zelf nog met vragen over de aanpassing van uw gemeentelijk reglement? Neem contact op met woningkwaliteit.centraal@vlaanderen.be(opent in uw e-mail applicatie).