chat-altchatcrossloginquestion-circlesearchsmileystarthumbup-downwarning
Vlaanderen
Contacteer ons
  Terug naar overzicht Stuur een e-mail

  Stuur een e-mail naar 1700, de informatiedienst voor al uw vragen aan de overheid.
  U ontvangt een kopie van uw bericht.

  Terug naar overzicht Chat met ons
  Uw chatgesprek wordt automatisch gestart zodra er een medewerker beschikbaar is.
  Even geduld, uw positie in de wachtrij wordt bepaald.

  Toegankelijkheid

  De Vlaamse overheid levert inspanningen om de toegankelijkheid van deze site voor alle internetgebruikers voortdurend te verbeteren.

  Letters vergroten

  Vindt u het lettertype op de site te klein om vlot te lezen? Dan kan u het eenvoudig vergroten via de ingebouwde functie van uw browser.

  LeesVoor

  U kan de tekst op de site laten voorlezen als u dat gemakkelijker vindt. Op pagina's waar dit kan, klikt u op het luidsprekericoontje om de tekst te laten voorlezen. 

  AnySurfer label

  Vlaanderen.be beschikt over het AnySurfer label, het Belgisch kwaliteitslabel voor toegankelijke websites. Dit strenge label benadrukt de inspanningen die we leveren om onze informatie voor alle doelgroepen toegankelijk te maken. Het label geldt voor de site Vlaanderen.be, met uitzondering van de publicaties en de chat.

  Als u problemen ondervindt met het lezen van een niet-toegankelijk elektronisch document, mag u ons altijd contacteren. U maakt hiervoor het best gebruik van het contactformulier. Als u de publicatietitel vermeldt, zullen we ons best doen om u een toegankelijke versie van de publicatie te bezorgen.

  De filmpjes die u op de site ziet, dienen louter ter illustratie van de geschreven content.