Geef feedback over de website

Hebt u feedback over de informatie op deze website of hebt u een vraag voor de webmaster?

Andere talen

Deze website is ook toegankelijk in het Frans ((opent in nieuw venster)), Engels ((opent in nieuw venster)) en Duits ((opent in nieuw venster)). In de andere talen is slechts een deel van de informatie beschikbaar.

Foto's en afbeeldingen

Op de foto's en afbeeldingen van Vlaanderen.be rust copyright.

Browsers

Om Vlaanderen.be en andere websites van de Vlaamse overheid optimaal te kunnen ervaren, moet u over de nieuwste versie van uw browser beschikken. Bij oudere versies kunt u misschien bepaalde toepassingen niet zien of gebruiken, zal de website er anders uitzien of zullen bepaalde functionaliteiten niet werken. Bij zeer oude browsers wordt surfen zelfs onveilig.

U kunt uw browser zelf bijwerken naar de meest recente update voor een optimale beleving. Kijk na bij de instellingen van uw browser welke versie u hebt en hoe u een nieuwe versie moet installeren. Voor smartphones en tablets zorgt u er best voor dat u over de meest recente software-update beschikt.

Informatie Vlaanderen

Deze website wordt beheerd door het agentschap Digitaal Vlaanderen ((opent in nieuw venster)) van de Vlaamse overheid. Dit agentschap is ook verantwoordelijk voor het operationele beheer van: