Gedaan met laden. U bevindt zich op: Omgevingsloket: Conversies naar nieuwe versies van omgevingsvergunningsprojecten

Omgevingsloket: Conversies naar nieuwe versies van omgevingsvergunningsprojecten

Er kunnen soms enkele maanden verstrijken tussen het creëren van een project in het loket en de uiteindelijke indieningsdatum. In die periode kan de samenstelling van het dossier veranderen door bijvoorbeeld wijzigingen in de regelgeving. Dit kan ertoe leiden dat een project dat al maanden in voorbereiding is, plots niet meer voldoet aan de nieuwe regels, waardoor het niet meer ingediend mag of kan worden.

U kunt uw project aanpassen aan de nieuwe regelgeving door een conversie uit te voeren. Onderaan deze pagina vindt u een overzicht van de conversies.

Hoe weet ik of mijn project betrokken is?

U zult merken dat, wanneer u een indiening wilt doen of de volledigheidscheck uitvoert, het omgevingsloket zal aangeven dat u een versie gebruikt die niet langer de meest recente is. In dat geval moet de aanvrager het project eerst converteren.

Als bij de conversie blijkt dat bepaalde rubrieken, vragen of invulvelden niet meer van toepassing zijn of gewijzigd zijn, wordt dit duidelijk aangegeven in de projectinhoud. De aanvrager moet dan de nodige aanpassingen doen.

Hoe kan ik mijn project converteren naar een nieuwe versie?

De actie waarmee u de conversie doet, vindt u onder het tabblad projectverloop bij de titel overzicht. Als u deze actie niet terugvindt, dan werkt u in de meest recente versie van het aanvraagformulier.

Conversies

29 mei 2024
30 april 2024
4 maart 2024
2 oktober 2023
12 december 2022