Pracht van een werkkracht

Inhoud is aan het laden

Wat is individueel maatwerk?

Individueel maatwerk biedt financiële ondersteuning aan werkgevers bij de aanwerving en tewerkstelling van personen met een erkende arbeidsbeperking en aan zelfstandigen met een erkende arbeidsbeperking. De ondersteuning bestaat uit een loonpremie of een loon- en begeleidingspremie voor werkgevers, en een ondersteuningspremie voor zelfstandigen.

  • De loon- of ondersteuningspremie komt tegemoet aan de eventuele bijkomende kosten of lagere productiviteit als gevolg van de arbeidsbeperking.
  • Daarnaast maakt de begeleidingspremie (professionele) begeleiding op de werkvloer mogelijk. Dit zowel voor de werknemer met een arbeidsbeperking, als voor de collega’s en de werkgever.

De duo's

Deze 6 duo’s zijn ervan overtuigd dat je een pracht van een werkkracht niet laat schieten. Zij zijn het gezicht van de campagne en vertellen met trots over het pad dat zij samen bewandelen op de werkvloer. Laat je door hun verhaal inspireren.

Of ik nu de job in een rolstoel doe of niet, eigenlijk zou dat geen verschil mogen maken.

Els Tiri

Zelfstandig ondernemer met een fysieke beperking

Heel wat zaken kan ik niet goed, gelukkig zijn er ook een aantal die ik wel goed kan. Dat is bij Jens ook zo, hij is een fantastische planner en chauffeur.

André Claessens

Zaakvoerder zorgtraiteur Claessens André

Zet je schouders mee onder de campagne

Wil jij onze campagne mee uitdragen? Download het online communicatiemateriaal en bestel een printpakket met flyers, affiches...

Ben jij een pracht van een werkkracht? Heb jij een pracht van een werkkracht in dienst? Laat een gepersonaliseerde foto ontwikkelen in de stijl van de campagne en toon dat ook jij een pracht van een werkkracht niet laat schieten.

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op de elektronische nieuwsbrief van het Departement Werk en Sociale Economie