Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ontdek de nieuwe cijfers van ‘Samenleven in Diversiteit’ tijdens studiedag Nieuwsberichten

Ontdek de nieuwe cijfers van ‘Samenleven in Diversiteit’ tijdens studiedag

Nieuwsbericht
29 september 2023

Op woensdag 22 november organiseert het Agentschap Binnenlands Bestuur de studiedag ‘Samenleven in Diversiteit in cijfers’ in Lamot in Mechelen. Dan worden de nieuwe cijfers van zowel de  Survey Samenleven in Diversiteit als de Survey Barometer Samenleven bekendgemaakt.

Met de studiedag richt het agentschap zich in de eerste plaats op (lokale) beleidsmakers, die zelf aan de slag gaan met de steeds groeiende diversiteit in Vlaanderen. Naast de bekendmaking van de cijfers heeft er ook keynote plaats van Arjen Verweij, adviseur Onderzoek en Kennis bij het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid Nederland. Je kan als deelnemer ook vrij aansluiten bij één van 4 workshops.

Benieuwd naar het volledige programma of meteen klaar om in te schrijven? Klik dan door naar de detailpagina van de Studiedag ‘Samenleven in Diversiteit in cijfers’. Inschrijven is kosteloos en kan nog tot en met 15 november.

Ontdek het programma en/of schrijf je in: