Gedaan met laden. U bevindt zich op: Informatie voor partners Trefdag Vlaanderen Digitaal

Informatie voor partners

Neem met uw organisatie deel aan hét event van Vlaanderen waar alles draait rond digitale transformatie! De Trefdag Vlaanderen Digitaal inspireert met innovatie, motiveert met boeiende voorbeelden en versterkt de samenwerking tussen overheden onderling en overheid & privé. Aarzel niet en reserveer hier uw standplaats. 

#Trefdag24 vindt plaats op 24 oktober in Flanders Expo Gent.  

Thema

Digitalisering zit in het hart van onze samenleving, onze bedrijven en onze overheden. Door de evoluties van onder meer artificiële intelligentie versnelt technologie onze levens, verandert het de maatschappij, en kan het dit potentieel verbeteren. Op voorwaarde dat we die technologie op een doordachte en verantwoorde manier inzetten. Het is tijd om het digitale menselijker te maken.

De Trefdag Vlaanderen Digitaal 2024 kijkt naar duurzame, betrouwbare en inclusieve technologie. Hoe kunnen we de samenleving en de overheid van morgen zo ontwerpen dat we de levens van Vlamingen en de samenleving blijven verbeteren. Met betere dienstverlening, met vooruitziend beleid, met onze slimme steden, met minder afhankelijkheden, …

Connecting the dots, voor een verantwoorde digitale transformatie. Daar gaat de Trefdag 2024 over. Samen maken we het verschil!

Lees meer over Connecting the dots en de 4 bijhorende sporen.

Reserveer een standplaats

Standenplan

Kies uw standplaats in Hal 8 van Flanders Expo. Alle standen bevinden zich in één grote ruimte. Dit maakt het overzichtelijk voor de bezoekers.

Het standenplan (PDF bestand opent in nieuw venster)wordt regelmatig geactualiseerd.

Formules

Wij bieden 6 verschillende formules aan:

 • Business Partner – €7.850 excl. 21% BTW: stand van 3x6m + 2 tickets voor de nocturne
 • Basis+ Partner – €4.950 excl. 21% BTW: stand van 3x3m, incl. 43” TV-scherm en 3m full colour print achterwanden + 1 ticket voor de nocturne
 • Basis Partner – €3.250 excl. 21% BTW: stand van 3x3m
 • Non-profit Partner – €1.500 excl. 21% BTW: stand van 3x3m
 • Start-up Partner – €1.500 excl. 21% BTW: stand van 1x1,5m, incl. tafel en 1m full colour print achterwand
 • Maatwerkcontacteer Act Events(opent in uw e-mail applicatie) voor een uitwerking op maat.

In het standhoudersdossier (PDF bestand opent in nieuw venster)vindt u de inhoud van de verschillende formules en het aanbod van eventpartner Act Events. Reserveer uw stand met dit registratieformulier(opent in nieuw venster).

Standenbouw

Digitaal Vlaanderen werkt samen met Act Events(opent in nieuw venster) voor de opbouw van de beurs. U kunt bij hen ook terecht voor het bestellen van meubilair, planten en audiovisueel materiaal. Wenst u een stand op maat? Neem dan met hen contact op via standen.trefdag@act-events.com(opent in uw e-mail applicatie).

Bekijk hier alvast de mogelijkheden in de catalogus(PDF bestand opent in nieuw venster).

Internet

Basis wifi is gratis voor alle standhouders. Login en paswoord worden kort voor het event gecommuniceerd via e-mail. Dit is een onbeveiligd netwerk. Het is mogelijk dat u de veiligheidsinstellingen van uw computer hiervoor moet aanpassen.

OPGELET: voor zware online toepassingen of grote downloads volstaat deze wifi connectie niet. Een zwaardere wifi-connectie of bekabeld internet kan aangevraagd worden op maat via https://flandersexpo.citymesh.com(opent in nieuw venster).

Extra spotlights?

Bedrijven die extra in de spotlight willen staan, hebben volgende exclusieve opties:

 • Extra zichtbaarheid en aanwezigheid tijdens de nocturne
 • Extra vermelding in de Trefdagbrochure
 • Flyeren aan de ingang
 • Verzorging van een cateringmoment of sponsering van een bar
 • Naamsvermelding op badges en/of lanyards
 • LED-reclame aan ingang
 • Bestickering van 4 spiegels in de toiletten
 • Vlaggen aan de ingang

Neem contact op met standen.trefdag@act-events.com(opent in uw e-mail applicatie) om de mogelijkheden te bespreken.

Nocturne

Op woensdag 23 oktober nodigen we u graag uit voor de Nocturne Digitaal Vlaanderen. Tijdens dit exclusieve event staat netwerken centraal en reiken we DIA’s 2024 uit. Dit zijn de prijzen voor het beste Digitaliseringsproject In Actie. Meer informatie over de DIA’s.

De nocturne vindt plaats in Hal 7 van Flanders Expo. Tickets zitten vervat in de businesspartnerformule en in de basis+partnerformule en kunnen desgewenst ook extra aangekocht worden.

Registratie standhouders

Alle standhouders, sprekers en deelnemers dragen een badge tijdens de Trefdag. Registratie van standhouders, sprekers en bezoekers is mogelijk vanaf begin september 2024.

Na registratie ontvangt u een bevestiging via e-mail. Kort voor het event ontvangt u op datzelfde e-mailadres uw persoonlijke toegangscode. Die hebt u nodig om vlot binnen te kunnen.

Zonder badge komt niemand de zalen binnen!

Het aantal standhouders per organisatie is niet beperkt. Registratie op voorhand is wel verplicht:

 • tot 30/09/2024 garanderen wij u een ticket, ook als het event tegen dan volzet is.
 • vanaf 01/10/2024 is registratie enkel mogelijk indien er plaats is. Als het event volzet is, kan er vanaf dan ook geen standbemanning meer worden ingeschreven.

Registreer dus tijdig uw standbemanning!

Communicatiehulp

Promoot de Trefdag Vlaanderen Digitaal mee naar uw klanten en partners, en nodig hen uit op uw stand. Hier vindt u beeldmateriaal dat u kunt gebruiken in uw communicatie.