Gedaan met laden. U bevindt zich op: Invoermodule Terra Patrimonium- en energiedatabank Vlaanderen

Invoermodule

Sinds november 2012 is het mogelijk voor de entiteiten van de Vlaamse overheid om de vastgoed gegevens te bekijken, aanpassen en beheren aan de hand van de invoermodule. De data kan door de gebruikers (na 1 nacht verwerking) bekeken worden in de maatrapporten en de grafieken.

Toegang enkel voor vastgoednetwerk

Enkel vastgoedverantwoordelijken en databeheerders vastgoed van de Vlaamse overheid hebben aan de hand van hun persoonlijke account toegang (opent in nieuw venster)tot de invoermodule. Zij vormen het vastgoednetwerk.

  • Per beleidsdomein werd een vastgoedverantwoordelijke aangeduid, conform de afspraken op het SOBO van 10 oktober 2012.
  • Daarnaast werd of werden – voor entiteiten met een eigen vastgoedportefeuille – één of meerdere databeheerders vastgoed aangesteld.
  • Indien de onroerende goederen beheerd worden door Het Facilitair Bedrijf van de Vlaamse overheid, neemt deze entiteit de rol van databeheerder vastgoed op.

Hulp bij het invullen: definities en richtlijnen

De definities van de gebruikte termen in de invoermodule alsook de manier waarop de velden moeten ingevuld worden zijn bepaald. Op basis van de naam van het veld, hoofd- of subthema kunnen de definities en richtlijnen voor het invullen opgezocht worden in de excel.