1 van 26 publicaties gevonden, er zijn 26 items in de kennisbank.
Naam Type Grootte Download Kopiëren
Belgische productiewaarde sierteelt (2013-2022) pdf 93.39 KB Download Link kopiëren
Belgische export van sierteeltproducten (2014-2023) pdf 74.44 KB Download Link kopiëren
Aantal biobedrijven (1987-2022) pdf 16.19 KB Download Link kopiëren
Aantal dieren in de biologische veehouderij (2013-2022) pdf 28.25 KB Download Link kopiëren
Bio-areaal (1987-2022) pdf 15.63 KB Download Link kopiëren
Aandeel bio in totaal landbouwareaal (1987-2022) pdf 16.53 KB Download Link kopiëren
Aantal koeien en melkveehouders (2013-2022) pdf 38.07 KB Download Link kopiëren
Consumptie en het imago van peulvruchten in Vlaanderen pdf 193.73 KB Download Link kopiëren
Onderzoek naar het belang dat consumenten hechten aan prijs bij de aankoop van verse voeding pdf 123.21 KB Download Link kopiëren
Het belang van herkomst en voorkeur voor inlandse producten blijven hoog pdf 173.07 KB Download Link kopiëren
Het aankoopgedrag van de Belg in tijden van inflatie pdf 123.12 KB Download Link kopiëren
Factbook Duurzame zuivel 2022: carbon farming & methaanreductie pdf 4.13 MB Download Link kopiëren
Aantal sierteeltbedrijven in België (1980-2022) pdf 26.97 KB Download Link kopiëren
Belgische sierteeltoppervlakte (2013-2022) pdf 45.73 KB Download Link kopiëren
Duitsland sierteelt pdf 171.18 KB Download Link kopiëren
Frankrijk sierteelt pdf 170.67 KB Download Link kopiëren
Italië sierteelt pdf 213.02 KB Download Link kopiëren
Nederland sierteelt pdf 220.21 KB Download Link kopiëren
Verenigd Koninkrijk sierteelt pdf 156.27 KB Download Link kopiëren
Duitsland zuivel pdf 183.6 KB Download Link kopiëren
Frankrijk zuivel pdf 181.17 KB Download Link kopiëren
Nederland zuivel pdf 188.31 KB Download Link kopiëren
Verenigd Koninkrijk zuivel pdf 197.67 KB Download Link kopiëren
VLAM consumententrends in voeding pdf 362.25 KB Download Link kopiëren
Factbook 1 2018 - Naar een duurzame zuivelsector in Europa pdf 2.71 MB Download Link kopiëren
Moslimconsumenten willen geïnspireerd worden in de keuken pdf 191.31 KB Download Link kopiëren