VLAM onderstreept belang Britse afzetmarkt met groepsstand op IFE/London Produce Show

Van 21 tot 23 maart was VLAM samen met dertien bedrijven aanwezig op de IFE-beurs en London Produce Show. Het betrof volgende bedrijven: Milcobel, Olympia, Limeco, Pur Natur, Inex, Damaco group, Belgian Pork Group, Delavi, Danis, Vergro, De Vos groep, Veiling Hoogstraten en Belorta. Deze bonte mix uit de sectoren zuivel, vlees, gevogelte en groenten & fruit vertegenwoordigde een groot deel van onze belangrijkste exportsectoren.

VLAM-stand op IFE

De IFE-beurs was de ideale manier om na twee jaar Covid-19 en niet te vergeten de Brexit opnieuw in contact te komen met klanten en prospecten op onze vierde belangrijkste exportmarkt voor versproducten.

In Excel Event Center in London vormde de stand van VLAM de ideale plaats om vakpubliek te ontmoeten. En om de hoge kwaliteit van onze producten in de kijker te zetten, kregen de Vlaamse standhouders en hun buitenlandse bezoekers een hele boel lekkernijen voorgeschoteld, ter plaatse bereid door een team van de COOVI-hotelschool.

Ward Verberck, Brexit-consulent bij VLAM, blikt tevreden terug: “Het was fijn te zien hoe de bedrijven weer in levende lijve contact maakten met hun klanten op onze stand. Men maakte ook gebruik om de Britse retail te bezoeken voor een stand van zaken. Een aantal van hen denkt er alvast aan om volgend jaar terug te komen!”

De relanceplannen van VLAM in het Verenigd Koninkrijk beperken zich echter niet tot deze ene beurs. In september staat de Fine Food Fair op de agenda en doorlopend zet VLAM een communicatiecampagne in gericht op de Britse aankopers.