Schrijf je nu in voor de BioVLAM 2023

Ben je een gepassioneerd bio-ondernemer? Werk je vernieuwend, heb je oog voor innovatie en is duurzaamheid jouw ding? Dan ben jij misschien wel de geknipte bio-ambassadeur om de BioVLAM 2023 in de wacht te slepen.

Bedacht je een nieuwe teelttechniek? Heb je een bioproduct geïntroduceerd op een nieuwe markt of bedacht je een vernieuwend verkoopconcept? Neem je vernieuwende initiatieven op vlak van sociaal ondernemen of personeelsbeleid? En heeft dit een voelbare impact op je bedrijf of de maatschappij?

Grijp je kans en schrijf je in voor de BioVLAM-award via Biovlam.be. Misschien word jij de laureaat van deze prachtige prijs!

Een positieve ervaring

“Deelnemen aan de BioVLAM is een must voor elke onderneming die duurzaam met landbouw bezig is,” getuigt de winnaar van BioVLAM 2022, Werner van Obberghen van Brouwerij 3 Fonteinen. “Zo was het voor ons de bekroning van een werk van meer dan zeven jaar en met een tiental boeren, academici, collega-brouwers en andere afnemers. De verrassing was compleet, gezien de sterke kandidaturen van de andere genomineerden. De weerklank en het respect voor de winnaars in de sector is groot.”

Schrijf nu in

De inschrijvingen voor de BioVLAM 2023 zijn geopend. Schrijf je in voor 16 april 2023. Een jury selecteert volgens strikte criteria vijf genomineerden uit de inzendingen. Hieruit wordt één laureaat geselecteerd. De genomineerden en de laureaat kunnen rekenen op free publicity in zowel vak- als consumentenpers. De laureaat krijgt een mooie trofee, een videoreportage op allesoverbio.be én wordt gedurende één jaar de ambassadeur voor de biosector van VLAM. Hij/zij kan de BioVLAM bovendien inzetten in de communicatie naar klanten en leveranciers.

De BioVLAM is een initiatief van de biosector in samenwerking met VLAM en richt zich naar al wie biogecertificeerd is in Vlaanderen.

Het wedstrijdreglement kan je nalezen op Biovlam.be. Reportages over de genomineerden en laureaten van de voorbije edities kan je lezen op www.allesoverbio.be.