Neem deel aan KOOKSLAG 2023 en word ambassadeur van Streekproduct.be

Wil je dit jaar één van de 6 Streekproduct.be-ambassadeurs worden, stel je dan kandidaat voor de KOOKSLAG-jamsessie op maandag 23 oktober 2023. Een initiatief van Steunpunt Streekproducten VLAM in samenwerking met Euro-Toques bij Siemens Kitchen Experience Center in Brussel.

Jammen in de keuken!

Wil jij andere chefs ontmoeten en ervaring opdoen in de keuken? Bij een jamsessie kan dat! Deze bijeenkomst geeft bovendien de mogelijkheid om je talent te laten zien, te leren van andere chefs en nieuwe ideeën te creëren. Hier is ruimte voor spontaniteit, creativiteit, inspiratie en culinaire vrijheid!

Een jamsessie met Streekproduct.be

Een mysterybag met 3 traditionele Vlaamse hoofdingrediënten zetten je op weg, de overige ingrediënten staan ter beschikking. En dan een half uur je talent en vakmanschap laten zien. Creëren en verbazen, dat is pas een jamsessie in de keuken!

Een jamsessie met Euro-Toques

De chefs van Euro-Toques zorgen dat alles "smooth" verloopt.
De Euro-Toques peter, Lieven Demeestere, en meter, Manon Schenk, inspireren!

Een jamsessie in Tour&Taxis

Siemens stelt ons een prachtige keuken ter beschikking waar telkens 2 chefs naast elkaar kunnen jammen.

Een jamsessie met een beloning?

Elke ambassadeur voor Streekproduct.be wordt beloond met een diploma en een eetbare trofee na de jamsessie! Verder experimenteren in je eigen keuken achteraf wordt aangemoedigd met een Streekproduct.be-pakket ter waarde van 250 euro.

Een jamsessievideo?

De jamsessies wordt gefilmd en live uitgezonden op Facebook in samenwerking met Viewfalls. Daarna kunnen de 6 ambassadeurs hun ambassadeurschap verder in de kijker te zetten met een persoonlijk filmpje.

Praktische info

• Datum: maandag 23 oktober 2023;
• Plaats: Brussel, Tour&Taxis, openbaar vervoer of parking zonder kosten (deelnemers ontvangen gedetailleerde info);
• Timing: aanwezig zijn vanaf 7.30u, einde receptie om 15u;
• Voor wie : beroepschefs actief in België;
• Inschrijven via kookslag-jamsessie met Streekproduct.be kan tot 11 september 2023, de 6 deelnemers worden op 21 september 2023 bekendgemaakt.