Haal het Floor-busje naar jouw studentenstad

Omdat planten bijdragen aan een gezonde blokomgeving deelt Floor opnieuw plantjes uit in mei, tijdens de blokperiode. Drie van de vier locaties liggen vast: Antwerpen, Leuven en Gent. De vierde stad wordt bepaald door de studenten zelf via een Facebook-actie. Deze start op 15 februari.


De start van het nieuwe semester is een uitgelezen moment om je studeerplek eens onder handen te nemen. Eerst eens goed opruimen om daarna de boel wat op te leuken, OOK met planten. Zij zuiveren niet alleen de lucht maar werken door hun verfrissend uitzicht ook positief op het welbevinden van mensen. De kotstudent heeft dus alleen maar baat bij kamerplanten.


VLAM brengt kamerplanten al enkele jaren in de schijnwerpers tijdens de blokperiode. De jongerencampagne voor bloemen en groen van VLAM, Floor, gaat dan op pad met een minibusje gevuld met planten. Deze worden gratis uitgedeeld in enkele steden waar veel studenten zijn.

Dit voorjaar strijkt Floor neer op vier locaties: Antwerpen, Leuven, Gent en een nog te bepalen locatie. De studenten kiezen zelf welke dit wordt: Mechelen, Hasselt, Brussel, Kortrijk of Brugge. Dit kan door aanwezig te zijn op de Facebook-eventpagina van hun uitverkoren stad. De stad die op 28 februari het hoogst totaal aantal aanwezigen telt op zijn eventpagina, mag het Floor-busje verwachten tijdens de blokperiode. De Facebook-actie start op 15 februari.

De vorige jaren was de uitdeelactie met het Floor-busje telkens een enorm succes. De studenten weten de plantjes zeker te waarderen, zowel omwille van de plant zelf, als omwille van de mooie presentatie en de onderhoudstips. Dit keer schakelt Floor de creatieve kunsten in van Eva Mouton. Zij zal de huisstijl ontwerpen voor het Floor-busje, de plantenpotjes en de kaartjes met de verzorgingstips.

Hieronder de rittenagenda van het Floor-busje:
Gent: 2 tot 4 mei
Antwerpen: 9 tot 11 mei
Leuven: 16 tot 18 mei
Stad X: 22 tot 24 mei

Meer weten? Floor.be.

 

Download documenten