Gedaan met laden. U bevindt zich op: 6 oktober 2023: extra editie Seniorendagen in Zoo Antwerpen Nieuwsberichten van vzw Sociale Dienst

6 oktober 2023: extra editie Seniorendagen in Zoo Antwerpen

Blogbericht
19 oktober 2023

Ook na je pensioen draagt de vzw Sociale Dienst zorg voor jou als gerechtigde. Daarom organiseren we jaarlijks seniorendagen. Een uitgelezen moment om onder meer je oud-collega’s terug te zien!

Heerlijke maaltijd en bezoekje aan de Zoo

Traditiegetrouw zijn de seniorendagen verspreid over 4 dagen en staan er tal van leuke activiteiten op het programma. De afgelopen jaren gooide corona echter roet in het eten: tot 2 keer toe konden de Seniorendagen niet plaatsvinden.

Daarom besliste de vzw Sociale dienst om in oktober 2023 een extra editie te organiseren, als aanvulling op de Seniorendagen van mei 2023. Op 6 oktober 2023 konden heel wat deelnemers samen genieten van een heerlijke maaltijd met aansluitend een bezoekje aan de Zoo van Antwerpen.

Enthousiast verslag

Deelnemer Patrick deed enthousiast verslag:

“Heel wat senioren spoorden tot aan de ingang van de dierentuin voorzien van een hartelijk ontvangst door de medewerkers van de vzw Sociale Dienst.

Het ontvangstmoment was niet alleen warm en vriendelijk, maar ook uitstekend georganiseerd. We werden hartelijk verwelkomd met een duidelijke uitleg over het programma van de dag, wat ons meteen geruststelde en ons in de juiste stemming bracht. De organisatie bij de ingang van de Koningin Elisabethzaal en de toewijzing van onze plaats verliep vlekkeloos, en zonder enige oponthoud. Een ongekende prestatie was de efficiënte bediening van heerlijke gerechten voor ruim geschat 1000 mensen, bijna gelijktijdig. Het leek alsof dit voor de cateringmedewerkers van de Zoo Antwerpen een wekelijkse routine was, wat werkelijk bewonderenswaardig is. Het was als een prachtig georkestreerde symfonie, waarbij vriendelijke en lachende medewerkers ons bedienden zonder daarom afstandelijk te zijn. We voelden ons niet alleen goed verzorgd, maar ook echt gewaardeerd. Dit alles werd nauwlettend beheerd door de zaalverantwoordelijke, die de timing en het traject op de vloer met precisie beheerde, als een dirigent op een druk treinstation. Dit zorgde voor een directe positieve sfeer aan onze tafel, en het voelde alsof we elkaar al jaren kenden.

Bovendien bracht de stralende zon die door de zaal scheen ons in de verleiding om na het eten van het dierenpark te genieten. Het werd werkelijk een fenomenale dag die ons nog lang zal bijblijven. We kunnen niet genoeg benadrukken hoezeer we de buitengewone inzet van de organisatie van de vzw Sociale Dienst, de catering, het personeel en zelfs de dieren waarderen. Ze verdienen allemaal een grote pluim op hun hoed voor het mogelijk maken van zo’n geslaagde dag voor ons allen. Voor jullie misschien allemaal verschillende diensten, maar voor ons één groot Zwitsers uurwerk. Prachtig gewoon! Nu rest ons slechts één vraag: wanneer is de volgende afspraak? We kijken er al reikhalzend naar uit!”

Leuke reacties

Daarnaast ontving de vzw Sociale Dienst na afloop van deze extra editie massaal heel wat leuke reacties van aanwezigen waarvoor onze dank!

‘Beste allemaal,

Voortgaande op de gehoorde reacties, meen ik dat ik in naam van alle deelnemers aan deze dag mag spreken en alle medewerkers van de vzw Sociale Dienst heel erg mag bedanken voor dit bijzonder lovenswaardige initiatief. Alles was weer piekfijn georganiseerd en verliep zeer vlot en gemoedelijk. Het voordeel van deze seniorendag is dat deze de provinciegrenzen overstijgt. Vooral voor mezelf en anderen die in Brussel werkten en dus collega’s over gans Vlaanderen verspreid hebben, was dit een mooie gelegenheid om elkaar nog eens te kunnen ontmoeten. Nogmaals héél véél dank en zeker voor herhaling vatbaar!’ (Viviane)

‘Dankjewel voor het organiseren van deze mooie dag.’ (Geert)

‘Allereerst mijn oprechte dank voor de prima organisatie van de extra editie seniorendag in de van ZOO van Antwerpen vandaag. Het was top!’ (Fred)

Het is duidelijk, volgende keer wil jij er zeker bij zijn!