Gedaan met laden. U bevindt zich op: Ga met je gezin naar Boudewijn Seapark! Nieuwsberichten van vzw Sociale Dienst

Ga met je gezin naar Boudewijn Seapark!

Nieuwsbericht
24 maart 2024

Heb je zin in een dolfijne dag met het gezin? Breng dan een bezoekje aan Boudewijn Seapark! Als personeelslid van de Vlaamse overheid krijg je korting op inkomtickets. Dit is een aanbod van de vzw Sociale Dienst.

Voorstellingen

Geniet van de dolfijnenvoorstelling “EchoMaris” en maak kennis met één van de bijzonderste diersoorten van onze oceanen, de tuimelaar dolfijn. De voorstelling maakt je ook bewust van hun bedreigingen, de plasticsoep in onze oceanen en wat de mens hieraan kan doen… Of ontdek je liever de leefwereld van de Californische zeeleeuwen? Ga ook langs bij de prachtige zeehondenlagune ontdek alles over deze inwoners van onze Noordzee.

Outdoor en indoor attracties

Daarnaast biedt het pretpark 20 outdoor attracties, zoals de coole familiecoaster Orca Ride, de piratenboot Sancta Maria, of de reuzengrote speeltuinen. Regenachtig weer? Dan zorgt Bobo’s Indoor met 10 overdekte attracties voor urenlang speelplezier!

Vanaf april 2024 kun je de nieuwe grote buitenspeeltuin ontdekken. Vanaf mei beleef je ook dolle pret in het ondiepe openlucht waterpark Bobo’s AquaSplash met 8 glijbanen, de Splash Emmer en zonovergoten ligweide.

Meer informatie vind je op de webpagina ‘Park in de kijker 2024: Boudewijn Seapark’.