Gedaan met laden. U bevindt zich op: Kom naar de nocturne in het Gents Universiteitsmuseum (GUM) op 25 mei 2024 Nieuwsberichten van vzw Sociale Dienst

Kom naar de nocturne in het Gents Universiteitsmuseum (GUM) op 25 mei 2024

Nieuwsbericht
18 april 2024

Heb je zin om het GUM (Gents Universiteitsmuseum) ‘s avonds te ontdekken? Kom dan naar de nocturne op zaterdag 25 mei 2024. Als personeelslid binnen de diensten van de Vlaamse overheid kun je extra voordelige toegangstickets aankopen. Dit is een aanbod van de vzw Sociale Dienst.

Plantentuin en 2 tentoonstellingen

Het GUM opent tijdens de nocturne op zaterdag 25 mei 2024 (van 17.30 tot 22 uur) exclusief de deuren voor jou als personeelslid van de Vlaamse overheid. In de imposante plantentuin vind je onder andere een arboretum, een rotstuin en een mediterrane tuin. Ga op ontdekking door verschillende klimatologische zones en bekijk meer dan 10.000 plantensoorten van over de hele wereld!

Bij een bezoekje aan de permanente tentoonstelling duik je in het hoofd van de wetenschapper. En in de tijdelijke tentoonstelling ‘Wonderkamer van de waarheid’ kom je alles te weten over de waarheid… of niet.

Praktisch

Als personeelslid binnen de diensten van de Vlaamse overheid kun je voor het hele gezin voordelige tickets bestellen via PlusPas. Deze actie is geldig zolang de voorraad strekt.

Lees meer op de webpagina ‘Event in de kijker 2024: Nocturne Gents Universiteitsmuseum’.

Banner sociale dienst