Voor wie?

Wat beleef je tijdens de seniorendag?

De seniorendag is een jaarlijkse daguitstap voor gepensioneerden en hun partner. Deze uitstap is volledig uitgewerkt door de vzw Sociale Dienst. Het is de ideale gelegenheid om bij te praten met oud-collega’s. Vervoer, maaltijden en een namiddagprogramma met keuze uit verschillende activiteiten zijn inbegrepen in de deelnameprijs.

Dit jaar gaat de 31ste editie van de seniorendagen door in Sunparks Kempense Meren in Mol. In deze toeristische trekpleister van de Kempen zijn verschillende namiddagactiviteiten voorzien. Je kunt bijvoorbeeld ronddwalen in de imposante abdij van Postel of een bezoekje brengen aan Taboo, een interactieve expo over radioactiviteit. Ook een historische stadswandeling in Lommel of een rondrit met het Tschu Tschu-treintje behoren tot de mogelijkheden! Bekijk alvast de brochure(PDF bestand opent in nieuw venster) en maak je keuze uit het gevarieerde aanbod!

Praktische informatie

Hoe inschrijven?

Inschrijven voor de seniorendagen: procedure voor klanten van de vzw Sociale Dienst(opent in nieuw venster).

  • Stap 1

    Je schrijft je in via het e-loket van de vzw Sociale Dienst. Selecteer in het e-loket(opent in nieuw venster) ‘seniorendagen’ en kies de gewenste namiddagprogramma’s.

    Opgelet: voor de meeste programma's is het aantal deelnemers beperkt. Daarom is het belangrijk dat je een 1e, 2e en 3e keuze opgeeft.

  • Stap 2

    Je inschrijving is pas definitief als je het inschrijvingsgeld hebt overgeschreven naar het rekeningnummer BE63 0682 0820 8608. Vermeld daarbij zeker de gestructureerde mededeling die je na je inschrijving krijgt (zie stap 1).

    Opgelet: de plaatsen zijn beperkt.

Banner sociale dienst