Gedaan met laden. U bevindt zich op: Geboeid door ICT? Vind je droomjob bij de Vlaamse overheid.

Geboeid door ICT? Vind je droomjob bij de Vlaamse overheid.

Digitalisering en data- en informatiebeheer zijn voor de Vlaamse overheid topprioriteiten. Als jij aan de slag gaat bij de Vlaamse overheid kan je helpen om de dienstverlening en informatie eenvoudig, efficiënt en maximaal digitaal in te richten en toegankelijk te maken.  

Zin een job in ICT? Lees verder en ontdek hoe jij kan bijdragen om de overheid dichter bij de burger te brengen.

Een waaier aan IT-functies

Als starter of als ervaren IT’er: bij de Vlaamse overheid vind je gegarandeerd een boeiende en uitdagende job die past bij je interesses. Je versterkt ons team bijvoorbeeld als ICT-projectleider, functioneel analist of business analist. Of misschien ga je liever aan de slag als ICT-architect, adviseur informatieveiligheid, … Het is maar greep uit de vele mogelijkheden. Je vindt bij ons een brede waaier aan uiteenlopende ICT-jobs, verspreid over tal van organisaties. Zo kan jij je talent kwijt in een job die bij je past.

Al onze jobs hebben één rode draad: je krijgt de kans om mee te werken aan projecten met maatschappelijke relevantie. Werken voor de Vlaamse overheid: dat is werken voor Vlaanderen met een job die een verschil maakt in de maatschappij.

Blijven groeien tijdens je loopbaan

Tijdens je loopbaan krijg je de kans om te blijven groeien en ontwikkelen dankzij een uitgebreid opleidingsaanbod. Wil je na verloop van tijd iets anders doen? Je hebt bij ons verschillende mogelijkheden om van functie te veranderen en om nieuwe ervaringen op te doen bij één van onze vele en diverse organisaties, zowel tijdelijk als permanent.

Vlaanderen Connect.

Vlaanderen connect helpt IT- en digitale talenten in hun zoektocht naar hun geschikte plek binnen de Vlaamse overheid. Wij helpen je groeien en ondersteunen bij elke stap in je loopbaan.

Lees meer over Vlaanderen Connect.

Iets voor jou?

Bekijk snel onze vacatures(opent in nieuw venster) of blijf op de hoogte via onze wekelijkse vacaturenieuwsbrief.

Ik maakte bewust de overstap naar de Vlaamse overheid: hier kan ik als IT’er beter het verschil kan maken.
Portret Wim

Wim Helsen

functioneel analist bij de afdeling HR-Technologie en Data van het Agentschap Overheidspersoneel

In mijn functie streef ik ernaar om de data nog gemakkelijker toegankelijk te maken. Zo kan de overheid efficiënter werken en dat komt iedereen in Vlaanderen ten goede.
Portret Dorien AiV

Dorien Bauwens

Product owner Slimme Diensten bij Digitaal Vlaanderen

Als product manager zorg ik er samen met collega’s voor dat we de noden van onze gebruikers detecteren. We werken ook toekomstgericht door marktevoluties op te volgen en die te implementeren in ons product.
Portret Stijn HFB

Frederik Gheys

Product manager ACM/IDM bij Digitaal Vlaanderen