Onze vacatures

Pas afgestudeerd of al een aantal jaren professionele ervaring achter de rug? Misschien is een job bij de Vlaamse overheid wel iets voor jou.

Altijd als eerste op de hoogte van de nieuwste vacatures

Schrijf je in op de nieuwsbrief en ontvang de nieuwste vacatures wekelijks in je mailbox.

Hoe werft de Vlaamse overheid?

Je kent misschien het beeld van grootschalige toelatingsexamens met duizenden deelnemers. De Vlaamse overheid werft anders: wij organiseren onze selecties voor specifieke functies, met een specifiek selectieproces. Voor veel gezochte functies legt de Vlaamse overheid soms proactief een werfreserve aan.

Nog student?

Op zoek naar een toffe studentenjob of wil je werkervaring opdoen met een stage of leerwerkplaats? Of ben je klaar om bij ons je carrière te lanceren?

Wat biedt de Vlaamse overheid jou?

De Vlaamse overheid is een moderne werkgever die gemotiveerde medewerkers zoekt. Wat dat voor jou kan betekenen? Ontdek het hier.

Hoeveel verdien je bij de Vlaamse overheid?

Wie voor de Vlaamse overheid werkt, krijgt een salaris op basis van vastgelegde salarisschalen. De hoogte van je salaris wordt mee bepaald door verschillende factoren, bijvoorbeeld je ervaring en je gezinstoestand. Het basissalaris wordt eventueel aangevuld met verschillende toelagen en vergoedingen.

Werken bij de Vlaamse overheid

Welke waarden dragen we bij de Vlaamse overheid hoog in het vaandel? En hoe is de Vlaamse overheid nu echt als werkgever? Ontdek het hier.

Het fijnste aan de job is de afwisseling én de vrijheid om eigen accenten te leggen.
portret van man

Steven Vanonckelen

Beleidsmedewerker Milieu-integratie, Economie en Infrastructuur van Departement Omgeving (Brussel)