Gedaan met laden. U bevindt zich op: Veel kansen om bij te leren

Veel kansen om bij te leren

Bij de Vlaamse overheid krijg je veel kansen om te groeien in je werk en om je kennis en inzichten te vergroten. Je leert elke dag iets nieuws. Terwijl jij hard werkt, investeert de Vlaamse overheid in jou. Er zijn veel kansen om bij te leren en specialisten die je helpen om beter te worden in je werk. 

Leer en ontwikkel

Wil je groeien in je vak en op de hoogte blijven van recente ontwikkelingen? Volg dan vakgerichte opleidingen. Die worden soms in-house georganiseerd of je volgt een opleiding elders. Dat kan bijvoorbeeld een fysieke training, webinar of e-learningmodule zijn.

Opleidingen voor iedereen

Je job draait niet alleen om vaktechnische kennis en expertise. Er zijn veel andere vaardigheden die jou en je collega’s helpen. Denk aan trainingen over digitale vaardigheden, gesprekstechnieken en efficiënt je werk organiseren. De Vlaamse overheid biedt steeds een combinatie aan van leermogelijkheden. Zo is er bijvoorbeeld een digitale leerbibliotheek met daarin een verzameling van digitaal leermateriaal zoals presentaties, e-learnings en meer. Op deze manier krijg elke medewerker de kans om zich te blijven en ontwikkelen en leer je wanneer het jou het beste uitkomt.

Meer manieren om te groeien

Naast die opties zijn er nog veel andere manieren om te leren. Tijdens je onboarding merk je al snel hoeveel je leert van je collega’s door met ze samen te werken en tips te vragen.

Werk jij al bij de Vlaamse overheid?

Ben je al personeelslid van de Vlaamse overheid? Ontdek het hele leeraanbod via de interne webpagina over leren en ontwikkelen.