Gedaan met laden. U bevindt zich op: Werken in financiën

Werken in financiën

Ben jij graag bezig met cijfers? Kies dan voor een financiële job binnen de Vlaamse overheid. Er zijn tal van mogelijkheden binnen één van onze organisaties.

Een financiële job voor de Vlaamse overheid: iets voor jou?

Als jij op zoek bent naar een job in financiën, kun je zeker terecht bij de Vlaamse overheid. Binnen de Vlaamse overheid geven de financiële teams elke dag het beste van zichzelf. Wie al ervaring heeft, kan bij de Vlaamse overheid zijn carrière verder uitbouwen. Maar ook als je nog aan het begin van je loopbaan staat, kun je bij de Vlaamse overheid op zoek naar een job die bij je past.

  • Een uitdagende job met verantwoordelijkheid

    Ga de uitdaging aan en krijg de verantwoordelijkheid die bij jou past.

  • Collega's om op te bouwen

    Werken in een team met gedreven collega’s: dat geeft jou elke dag een boost om enthousiast aan de slag te gaan.

  • Blijf elke dag bij leren

    Binnen de Vlaamse overheid zorgen wij ervoor dat jij je talent kan blijven inzetten en dat jij kan blijven groeien. Je collega’s helpen jou tijdens je onboarding, er zijn diverse opleidingen & cursussen beschikbaar.

Bekijk de financiële vacatures

Elke job is anders, neem daarom eens een kijkje naar de financiële jobs waarvoor je op dit moment kunnen solliciteren. Lees meer over het takenpakket, het gezochte profiel en het aanbod. Zo vind jij de job die bij je past.

Lees het verhaal van Marjorie

Nieuwsgierig geworden hoe het er op de werkvloer aan toe gaat? Marjorie werkt bij Vlabel en vertelt graag meer over haar job.