Gedaan met laden. U bevindt zich op: Break@Work

Break@Work

Via de online toepassing Break@Work verneemt u snel en makkelijk op hoeveel maanden en/of dagen tijdskrediet, loopbaanonderbreking of thematisch verlof u nog recht hebt.

Door enkele vragen te beantwoorden, krijgt u daarnaast een indicatie van de uitkering die u zult krijgen voor de door u gekozen onderbreking, of u nu samenwonende bent of alleenstaande met of zonder gezinslast.

Break@Work is bedoeld voor

  • het tijdskrediet in de privésector
  • de thematische verloven in zowel de openbare als de privésector (ouderschapsverlof, verlof voor medische bijstand of palliatief verlof)
  • de loopbaanonderbreking in het deel van de openbare sector dat niet tot de Vlaamse openbare sector behoort (zoals politiemensen, federale ambtenaren, personeelsleden van de autonome overheidsbedrijven, ...) Wie in de Vlaamse openbare sector werkt, heeft geen recht op loopbaanonderbreking maar op Vlaams zorgkrediet.

Break@Work is toegankelijk via computer, tablet en smartphone. U logt in, beantwoordt enkele vragen en krijgt dan een overzicht van het aantal maanden en dagen tijdskrediet, loopbaanonderbreking of thematisch verlof waarop u nog recht hebt.