Gedaan met laden. U bevindt zich op: UiTinVlaanderen

UiTinVlaanderen

Op UiTinVlaanderen vindt u de meest volledige vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel voor alle leeftijden. 

UiTagenda

UiTinVlaanderen inspireert iedereen met activiteiten in de grootste vrijetijdsagenda van Vlaanderen en Brussel. Zoek en vind een activiteit(opent in nieuw venster) in de agenda, waar en wanneer u wilt. U kunt makkelijk en snel filteren op een locatie, een datum of periode, het type van activiteit.

UiTmetVlieg

Voor kinderen is er Vlieg, een label dat het cultuuraanbod voor de min 12-jarigen zichtbaar maakt. Heel wat cultuurhuizen en gemeenten gebruiken het vrolijke insect in hun communicatie. Vlieg wil meer kinderen ‘goesting’ geven in cultuur. Vlieg wijst de hele familie de weg naar muziek, theater, film, dans en nog veel meer vrijetijdsactiviteiten. De website UiTmetVlieg.be(opent in nieuw venster) is bedoeld voor zowel kinderen als ouders.

Het ruime aanbod aan cursussen, lezingen, debatavonden of tentoonstellingen vindt u ook op de website Prettiggeleerd(opent in nieuw venster).

UiTdatabank

De bron van Uitinvlaanderen.be en Uitmetvlieg.be is de UiTdatabank(opent in nieuw venster), die alle activiteiten en evenementen centraal verzamelt en weer verspreidt. De UiTdatabank maakt die informatie via tal van kanalen vlotter toegankelijk voor het brede publiek. Ze is dé bron voor de vrijetijdsagenda’s van de meeste Vlaamse dagbladen, magazines en (websites van) televisiezenders.

Iedereen die zich registreert, kan publieksgerichte evenementen toevoegen aan de UiTdatabank. Invoer en publicatie zijn volledig gratis.